rosy

SUIT PANTS FROM BIKBOK / TUBE TOP AND MIDI RINGS FROM H&M / SNEAKERS FROM PUMA / TRENCH FROM GINA
 
 
Här är en outfit från tagen i huvudstaden - gillar att dessa kostymbyxor sitter som ett smäck! Det är fan svårt med mina 160cm att hitta byxor där jag inte behöver vika upp byxbenen. Och det är typ andra gången jag använder dessa sneaks för har svårt för att matcha nude/ljusrosa. Jag menar min garderob består ju ffs av svart! Haha och är bara tvungen att skratta åt min bondbränna - lyckas få en sådan varje år eftersom att jag solar typ.. 1 gång per sommar! Resten av Helsingforsbilderna kommer upp asap.
 
Good evening! Sitter atm ute på terrassen med pizzabitar, skön musik och nagelfix. Har varit i jobb idag och igår, helt sjukt att det är min sista vecka där redan. Trivs skitbra faktiskt! Idag har jag varit på pissigt humör men det har väl smittat av sig från himlens regnvrak. Hannes - the soon to be bdaykiddo - kommer hit strax så avrundar inlägget här, kisses!


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback