pool party

 
 
 
 
Sho! Ska sussa strax eftersom att jag ska upp och jobba imorgon men tänkte slänga in ett snabbt inlägg om helgen först. I torsdags hängde jag med Ine & Elin, for och checkade in Elins nya hus och efter det satt vi uppe på ett tak och pratade hela kvällen. Störtmysigt. På fredagen for jag och jobbade 3h och mot kvällen for jag efter sub och drog till Hannes. Vi satt ute på terrassen och snackade med hans mamma och hennes man en bra stund och efteråt blev det bara myskväll!
 
På lördagen åt vi frukost i soffan och chillade innan vi for in till stan en runda. På kvällen for jag och W och plockade på oss några till brudar och så for vi iväg på en hemmafest. Sjukt kul det här med pool party! Hade en riktigt rolig kväll. Och stor eloge åt mina underbara flickkompisar för att de simply, truly är bäst! 
 
Idag har soffläge gällt för mig och min pojk. Har haft en sjukt bra helg med honom och uppskattar verkligen de få dar han är hemma. My forever person.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback