dinner out

 
 
 
 
 
 
Kompisar! Jag vet att de senaste inläggen inte är top notch och att bloggen inte håller sig uppdaterad varje dag men shit happens. Jag har lov. Bloggen har lov. Vad det nya året alltid brukar föra med sig är en hel massa grubblande, och nu menar jag inte in på spåren '1 salladsblad och 1 h träning per dag' utan mer innerliga tankar.. ah vetefan. Samtidigt som jag vill fortsätta i samma banor som innan skulle jag vilja twista upp allt, lämna och dra. Patience.
 
Haha och så har jag börjat sova SÅ mycket, och med mycket menar jag 9 - 12 h per natt.. christ. Skönt trots de! I förrgår drog jag bara till gymmet och sen började jag och älskling kolla serien 'Shooter' - skitbra! Igårkväll var jag ute och åt med brudarna då Nattie fyllde år vilket var störtmys!! Och piña coladan där är sjukt god. Sen idag for jag och Hannes till stan för frukost vid Aroma och sen drog vi hem för att snöra på skrinnskorna och skrinna på isen. Härligt men för kallt, hela -17°C så vi frös rövarna av oss hahah.. pössar.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback