2016 - part two

JULY
 
I juli hände det mycket grejer. Först ut så for jag på en weekend till Helsingfors och Tallinn (obloggat, ska fixa ihop något åt er därifrån sen) med mamma vilket var sjukt härligt. Sen kom Elin hem från HK, och två veckor efter de kom Neal till Finland så vi var ett gäng som tältade på Öjbergets topp vilket var något av det bästa från sommarn!! Jag sommarjobbade, umgicks med min pojkvän, besökte europeiska marknaden, var ute om nätterna, ungdomsdanser, flera skitbra fester och festhelgar.. var superlycklig den här månaden. Dubbeldejten vid Powerpark som följde grillkväll vid min villa var lyckad. Var på Danes och Elins konffiskaffen. Festade ganska mycket och en ROLIG !! helg var jeppisdagarna med frugan och jeppispojkan, stekhet dag följt av skitkul festande! I slutet av juli blev det supervarmt så for till villan, for på cykelroadtrip med Tua som var legendarisk och hade förfest inför Åminne beachparty som var en svinrolig kväll. 
 
 
 
AUGUST
 
Här började sommaren rinna bort rejält. Men månaden firades in med en grillkväll hos Cec med några flickor! Såg många bion under året men 'Suicide squad' var en av de bättre. Badade, lunchade, åt brunchar och tog vara på det sista. Och sista sommarlovshelgen blev det fest i dagarna tre med Konstens natt, hemmafest och baljubadas, ungdomsdans och villafest. Hade grymt kul!! Men sen kom dagen då jag fick en macbook och började gymnasiet, tänker bara nämna det en gång till: en slitsam jävla höst har det varit. Mot slutet av augusti hann jag trots det med Drive In bio, spendera mycket tid med min pojk och med andra kompisar, en lyckad kräftskiva med brudarna och festa på villaavslutningen.
 
 
 
SEPTEMBER
 
Jag och Hannes drog iväg på en spontan roadtrip till Sverige och stannade sedan till på hotell i Uleåborg och hade mysigaste helgen. Hade böggängt reunion. Jag bestämde mig för att bli vegetarian (har varit demivegetarian innan) och lagade väldigt mycket mat. Fick barret fixat och färgat i en roséblond variant som jag gillade. Fikade, var på bio och åt ute rätt mycket med kompisar men så blir det lätt då man går i skola i stan! Ine fyllde år och hade ett skoj cocktailparty. Var ute en del men festade typ.. en gång? Hahah var en så lugn månad! For en helg till villan med Hannes, trivdes jäkligt bra med honom och gör det fortfarande.
 
 
 


OCTOBER
 
Avklarade min koffeinstrejk på 31 dagar och var stolt hahah! Älskar oktober och stan fylldes av såna fina höstfärger. Tog hygienpasset, bakade till kanelbullens dag, började läsa franska, sovde mycket med min pojk och vi två blev sjuka för tredje gången den hösten haha.. men sen kom 08 oktober - min födelsedag!! Bjöd mina flickkompisar på brunch och sen sminkade vi oss och bytte om till The Little Black Dress, fler kompisar kom och så blev brunchen till en fest! Lyckad födelsedag. Några dagar efter det flög jag och familjen ner till Frankrike och vi spenderade några SINNES härliga dagar i Nice, Cannes och Monaco. Bästa resan. Saknade sönder efter min pojk och då jag kom hem mitt i natten kom han till mig och dagen efter for vi till Tropiclandia. Sista helgen i oktober firades halloween och jag hade barret rosa!
 
 
 
NOVEMBER
 
For på en till fest där jag och Tua var utklädda till gangsters och samma helg bakade jag halloweendonuts. Hade släktkalas vilket var mysigt! Fikade, lunchade och åt ute mycket med kompisar som alltid under den mörkaste årstiden - provade det nya sushistället K.achi i stan också! For på en 'letter-by-letter-date' med Hannes och hängde mycket med honom. Jag och frugan for till Jeppis en helg där vi träffade jeppispojkan och sovde vid Emelie vilket var jäkla kul. Åt en farsdagsbrunch och sen kickade provveckan igång! Snön och julfeelisen började välla över stan och november gick ofattbart fort!! I slutet av månaden hade Melinda och Tua hyrt Cantare där jag och ett stort gäng kompisar firade deras födelsedag.
 
 
 
 

DECEMBER
 
Började december med julklappsshopping och middag med familjen! Catchade upp med kompisar, blev obsessed med pesto, firade lucia, pluggade in det sista, var på julfest, fest vid jaktstugon, hade glöggmys i Sundom med några brudar, hade filmmaraton.. hände faktist inget speciellt denna månad, allt bara gled på. Jag och Hannes var över en helg till Umeå vilket var störtmys! Och så firade jag en fin julafton. Och for en sväng till Tammefors för shopping med morsan. Och firade ett pangbra nyår med kompisar.
 
 
 _________________________________________
 
 
DE 7 SERIERNA JAG SÅG - Prison break, Bones, White collar, Blindspot, Shooter, Skam, Orange Is The New Black.
 
TOP 6 FESTKVÄLLARNA - nyårsnatten i Hong Kong, festerna under påskhelgen, vappen, sommarhelgen #1, sommarhelgen #2, jeppisdagan.
 
DE 5 LÄNDERNA JAG BESÖKTE 2016 - Frankrike, Sverige, Estland, Kina och Monaco.
 
DE 4 GREJERNA JAG VILL GÖRA 2017 - fara på en eller flera festivaler/konserter !!, resa mycket och dra på en resa med Hannes, skaffa ett sommarjobb och lära mig mer om ögonskuggor (sen vill jag också såklart ha en grym sommar där jag bara får leva, få lite klarare framtidsplaner, lära mig någon ny grej, fixa om lite i rummet och skapa).
 
DE 3 SAKER SOM FÖRÄNDRAT MIG MEST SEN 2016 - När jag lämnade KH bakom mig för att börja i gymnasie i stan, när jag träffade Hannes och veckorna efter att jag kom hem från Hong Kong.
 
DE 2 VIKTIGASTE SAKERNA JAG LÄRT MIG - För det första att människor är, kan ha varit eller kan bli toxic. Det är viktigt att genomskåda vilken av dessa tre grupper en människa tillhör innan man tar beslutet om vilket syfte den människan får ha i ens liv. För det andra, livet är och kommer alltid vara mycket lättare om man lever i ett blank space. Inte låta för mycket in, och inte släppa ut för mycket. Simply - att klara av att hålla balans i en själv fast omvärlden kan vara ren skär kaos.
 
1 SAK JAG VILL KÄNNA 2017 - Fortsättningsvis, lycka. Jag är sinnessjukt taggad på vad det här året ska föra med sig, och fast jag är fast i skolan, vill jag hinna uppleva massa nya grejer!!
Postat av: meh.blo.gg

Händelserikt år

2017-01-12 @ 19:13:37
URL: http://meh.blo.gg/
Postat av: Anonym

Vad vill du bli i framtiden?

Svar: Jag vet faktiskt inte ännu. Lutar mot juridik, ekonomi eller något som har med matematik eller psykologi att göra.
Linn Ekman

2017-01-12 @ 19:36:03


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback