2016 - part one

JANUARY
 
Firade in det nya året på en rooftop i Hong Kong och hade ett nyår i VÄRLDSKLASS - vi var ute hela natten och morgonen med två typer från New York och landade hemma i lägenheten först vid 09 30 på morgonen - det kallar jag nyårsnatt! Spenderade flera oförglömliga dagar i HK och sen flög jag hem till ett -24°C Finland och allt kom lite som en käftsmäll. Mådde så otroligt dåligt resten av januari att jag bara vill spy av tanken. Klämde trots det in tjejmiddagar, brunchar, träning, kalas, fikor och så började jag festa rätt mycket!
 
 
 

FEBRUARY
 
Denna månad bestod av mycket träning, häng med mina flickkompisar, kämp med vårt företag Golden Circle UF, ångest över gymnasieval och en hel del festande. Hade det jävligt roligt men hatade att vara själv och var ständigt rastlös - sånt händer! Alla ♥ dag helgen firades i dagarna tre, med alla hjärtans dag firande i skolan, våffelbrunch, fest och slutligen valentinesdinner hos mig med mina flickkompisar. Var ordförande för elevkåren så hade rätt fullt upp med de också! Efter en skiddag i Simpsiö for jag och W iväg för en uta helvetes härlig vecka i Levi!! 
 
 
 
MARCH
 
Fortsatte in i mars med att ränna över pudersnö, skratta sönder och leva det ultimata bekymmerlösa livet. Då jag kom hem hade jag sleepovers med bästisar, for efter min vespa som jag sen provkörde till Sundom, badade balju och firade Cec och Pisa, åt gyros med klassbrudarna, festade.. en av de BÄSTA festhelgarna på hela året var påskhelgen - sån fuckad helg alltså!! Det här var en jävligt spårad men framför allt rolig månad.
 
 
 

APRIL
 
Började april med en brunch för att fira mina föräldrar som fyller i början av månaden! For och shoppade till IKEA och Ideapark med mamsen, körde till Jeppis för en rolig natt, hängde med vänner.. orkade inte vara i skolan och började bli rejält trött på högstadiet. Färgade håret platinablont och hade det i flätor vilket var svinsnyggt!! Hade en vårmiddag med böggänget. Var konferanciär för KH:s 'Guldankan'. Och fast jag ser april som en händelselös månad hade jag fullt upp HELA tiden - fattar inte hur jag orkade nu i efterhand! Sista aprilhelgen grillade jag och W med pojkkompisar och festade båda kvällarna (vappenkvällen var LEGENDARY och spårade ur, var även samma kväll som jag träffade Hannes för första gången). Sick.
 
 
 
MAY
 
Efter en galen och fuckedup vinter började solen lysa och jag började må bra igen, som påriktigt, vilket kändes otroligt skönt. Brunchade vid nyöppnade Fazer café, var på första maj-torget med härliga människor, hängde mycket vid villan, for ut mycket med Tua, nattbadade, picknickade massor och tränade 5ggr i veckan. Hade så lejdon av skolan och gjorde allt för att undvika den - tur att jag fick feber just innan sommarlovet då haha! Åt en avslutningsmiddag på Amarillo med elevkåren, härligt gäng idioter jag har sinnes roliga minnen med!!
 
 
 
JUNE
 
02 juni hade vi vår avslutningsmiddag för niorna vid Strampen och jag bar en skitsnygg vit klänning. TBH så var jag jäkligt ledsen över att behöva gå ut KH, fast folket och lärarna började gå mig på nerverna har jag aldrig känt mig så hemma i någon skola som jag gjorde där. Gick i alla fall ut grundskolan 4 juni och på vårfesten höll jag ett tal för 1000pers. Firade in sommarlovet med högstadieflickgänget vid min villa! For sen en helg till Lappfjärd för att fira Fanny med härligaste gänget, tältade på Snäröiran, Wippe blev konfirmerad, va ut åpå om nätterna, firade Minda vid hennes villa, körde båt, var runt på många fester hela midsommarhelgen, såg soluppgångar, nattbadade.. fan vad härligt med sommar alltså.
 
Började även hänga mer och mer med Hannes då, och trots att jag hade börjat trivas otroligt bra som singel tog det inte länge förän jag föll jäkligt hårt för honom haha. 2016 var året då jag, från att tro att varje pojk är rövhål, fick uppleva en så crazy och pure kärlek. Jesus.. finner inte helst ord för den underbara känslan.
Postat av: Anonym

Alltså alla jävla vita ankelstrumpor.. jag döör! Man har liksom svarta strumpor!

2017-01-09 @ 22:31:54


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback