love? worry not.

 
 
 
 
It will just hit you like a comet. Blev så jävla sugen på rosa hår när jag lekte med redigeringsprogrammet - eivy understället går egentligen i den här färgskalan! Gillar det som fan i alla fall. Förutom det köpte jag en ny hjälm och stavar men de lär ni ju se sen! Och rishögen till mitt hår ska dra via frissan nästa vecka, funderar kapa lite och färga det men får se.
 
För er som inte har mig på Snapchat så befinner jag mig i Åre med hannes pyry kim och lever fullt ut!! Vi har vart här sedan söndag och kan inte beskriva den underbara känslan att få vara ute och ränna i tjocka lager snö, somna och vakna upp bredvid han jag älskar mest och dessutom äta, dricka och göra exakt vad man känner för. Ska visa er bilder och skriva mer imorgon för då är boysen på bar och jag har lägenheten för mig själv. Och yes - vi har hyrt en lägenhet (alla stugor var antingen bokade eller hade åldersgräns) i Tott hotell som är nyrenoverad och sjukt fräsch. Puss lovies.
Postat av: Anonym

åhhh va alla tjejer är galna i ankel sockar..

2017-03-15 @ 22:54:57


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback