DR.

 
 
 
 
Sitter atm vid bordet och käkar B & J's 'Empower mint' och ska strax hoppa över till sängen och kolla något avsnitt Grey's med min pojk innan vi somnar. Idag hade vi vår nästsista dag här vilket känns jävligt sorgligt! Har inte lust att lämna ju.
 
Vi började i alla fall morgonen med brunch (eller jag och Hannes hahah.. pyry och kim däremot åt hotdogs (surprise)) bestående av äggmackor, avokado, yoghurt och brännhults juice innan vi begav oss ut i backen. Och hem. Och ut i backen igen för kvällsbacke!! Christ är så trött att jag bara famlar med orden.. Over and Out.
Postat av: Anonym

har du int nånsin komplex över dina bröst? Mina e mindre än dina men ja känner redan att jag tycker de är i vägen å är tunga å klumpiga... var hittar man bra bhn o hur tänker du angående att int använda bh?

Svar: Jag tycker om mina bröst och har inte komplex över dem, men hade gärna haft två storlekar mindre, dvs. C-kupa. Och jag kan säga det - christ vad de är i vägen och ja, klumpiga! Jag menar har jag glömt sport bh:n hemma när jag är vid gymmet kan jag inte träna, har svårt att hitta bra toppar och alla fina 'lacebras' kan jag inte heller använda. Haha så det är sjukt jobbigt ibland! Jag sover utan bh men skulle inte kunna vara utan det till vardags för det skulle kännas jäkligt obekvämt.

Mina bästa bh:ar är från Cubus, köper nästan alltid dem därifrån. Ginas suger och H&M's är okej ibland. Köper oftast balconette bh:ar eftersom att jag upplever att de stöder mest! Kram
Linn Ekman

2017-02-27 @ 21:41:16


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback