jingle all the way

 
På lördagen bjöd vi in en del släktingar till oss för lillajulbrunch. Svintrevligt! Jag och mamma dukade fram ett bord och ovan ser ni en bråkdel av det. Vi hade först tomtegröt och sen en massa juligt plock med drycker som glögg, julmust och kaffe. Efter det somnade jag några timmar...
 
 
 
 
... innan jag tog mig upp för att sminka mig! Fick bli röda läppar och lockigt hår, the way I like it. Vi for till Elin på hemmafest och samlades först brudarna för att käka donuts och pizza innan resten kom. Kul kväll! Kom hem vid 03 30 och efter det sovde jag hela 11h. Fyfan vad skönt att vila ut!! Hela söndagen fick även bli en sängliggardag. Enda jag gjorde under dagen var att fixa naglarna och äta sen brunch i form av fransk omelett och bondost med havtornssylt. Hannes satt inne i helgen men kändes skönt att ha ensamtid för en gångs skull!
 
 
Livet är fan bra lustigt. Just när allt går som på räls och uppåt, uppåt gör tåget ett tvärstopp och så blir man tvungen att börja om igen. Drog trots det röven till gymmet igår på ett pass så det kändes i alla fall bra! Idag började jag morgonen med en latte på Fazer och under dagen höll vi bland annat tutorblock för ettorna där de fick dekorera pepparkakshus och julpyssla etc. och så hade vi vår första äldstesdansövning. Hehe borde beställa hem balklänning asap! Nu ska vi i alla fall dra och se 3CM:s musikal 'Fortuna' och se om den lever upp till vad alla säger!!
Postat av: Ironheart

Allt ser riktigt gott ut. :)

2017-12-05 @ 17:40:08
URL: http://ironheart.blogg.se
Postat av: ericajosefin.blogg.se

Såå gott allt ser ut! Längtar efter all julmat nu när det närmar sig! :)

2017-12-05 @ 23:22:55
URL: http://ericajosefin.blogg.se
Postat av: Anonym

Vem ska du dansa med på äldstes? Din pojkvän?

Svar: Nope, dansar med en av mina pojkkompisar :)
Linn Ekman

2017-12-06 @ 12:03:48
Postat av: Anonym

Så mysigt

2017-12-07 @ 18:15:39
URL: http://www.joannahalvardsson.se


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback