we be livin' it up

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Weekend Festival 2017
 
 
På fredagen for jag med tua emma wippe från Vasa 07 20 med både buss och tåg. När vi anlände till huvudstaden for vi och käkade på Mc donalds innan vi checkade in på mitt och Wippes hotellrum där vi sminkade oss och började med lite pre party. Efter det tog vi metron till en lägenhet i Brändö där några pojkar hängde på in mot festivalområdet och köandet! Första dagen gick min feeling i vågor men kvällen avslutades med att Marshmello och The Chainsmokers KILLED IT!! Fan vilket lyckorus som gick genom kroppen och vilket jäkla bra avslut. Sen gick vi tillbaka till lägenheten och vi alla var helt slut så jag och W sökte oss tillbaka mot centrum.
 
 
På lördagen for vi och åt hotellfrukost. Hotell Seurahuone var sjukt bra beläget med riktigt classy inredning!! Frukosten var dock inget vidare. Efter det snoozade vi sönder på rummet innan vi började med sminket. Och så gjorde vi ett stopp vid KIILA food and bar för stans bästa burgare innan vi begav oss vidare till lägenheten. Där körde vi drinking games i nån timme innan vi begav oss till festivalområdet! Höjdpunkterna under dag 02 var lätt Cheat Codes och Icona pop!! Vid festivalområdet hade de också åkattraktioner, bungy jump och sånt stuff så vi for ett varv i Mega flip vilket var jävligt kul. Dead maus avslutade festivalen men sög. Efteråt drog vi i alla fall till lägenheten med boysen och sedan mot centrum innan vi landade vid hotellrummet ca 04 00.
 
 
På söndagen sovde vi ut och skippade frukosten. Checkade sedan ut ur rummet och for på pasta till Vapiano innan vi satte oss på tåget hem mot Vasa. Jag var kass på att ta bilder och helgen kunde ha varit bättre på vissa plan. Men trots allt - that was one hell of a weekend!


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback