chimmy choo

SCUBA SET FROM NELLY.COM
 
 
I lördags när jag kom hem från Malax åt jag en lilla jul-frulle som bestod av tomtegröt, malaxlimpa, julmust, pepparkakor och glögg. Mys! Fixade sen där hemma hela dan tills vi åt sushi till middag och wow - sushin jag åt var något av det godaste ever!! Sushi med gurka + avokado och sushi med mango + Peanut Butter. Sen satte jag igång med sminket där jag körde på golden ögonskugga och hela köret för att matcha det dösnygga scuba setet som jag lånade av Tua! Jag och W drog iväg på Tuas och Melindas födelsedagsfest vid Cantare vid 21 30 och hade en skitrolig kväll - tack för den!
 
På söndagen vaknade jag och Hannes upp till snöstorm så vi låg kvar i sängen i en halv evighet innan vi förflyttade oss till soffan för julfilm och glögg medan snön vräkte ner utanför. Hade de störtmys! Och jag är så sinnessjukt jäkla kär att jag inte vet vart jag ska ta vägen hahah ååh.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback