white christmas

 
 
 
 
 
 
Lagom kul när jag körde på vitt tema i år och så bara lyser det om gräsmattan utomhus hahah! Det gick inte att ignorera att vädret drog ner drastiskt på julfeelisen idag. Men - det gjorde inget när det blev mörkt! Hade det störtmysigt med släkten, vi åt julbord (ass boring att vara vege när julbordet består av fisk, kött, skaldjur.. och fisk), drack glögg, kollade Kalle Ankas jul och sist men inte minst så kom jultomten hit! Imorse hann vi även vara och fira faffa som fyllde hela 69!! Och strax kommer min pojk hit så får ett perfekt avslut på julafton.
 
 
Och det har varit skevt med bloggningen dagarna före julafton, men under de fem dagarna har jag i alla fall sovit DÖmycket, varit med Hannes, julkyrka och julgröt, spelat några matcher i övis innebandyturnering, druckit kakao med Elin, förberett inför julen, och så for jag, Hannes, Dennis och Wippe igårkväll till öjje för att pulka hahahah.. vilket gick åt röva för att det nästan bara var bar mark. Maaan it sucks - är det sommar ska det vara varmt som stryk och är det vinter ska det vara massa snö! Så är det bara.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback