han som playade dig

Man är för naiv för att se alla tecken. Det enda man ser är sin absoluta dröm kille. Man är så kollosalt lycklig, mitt i denna förälskelse. Man känner en sådan enormt stark lycka över att han kallar en snygg, att han vill ses och att han väljer att vara med en själv och ingen annan.
Men man ser inte smsen han skickar iväg till sina killkompisar, om att han snart har en till tjej lägga till på sin lista. Eller att han släpper din hand när ni stöter på någon han känner på stan.
Allt sånt där ser man inte. Istället tycker man att han är gullig som vill träffa en när ingen annan är med. Han charmar en och komplimangerna väller över en. Men inte för hur man är, utan för hur man ser ut.
Fast det inser man inte, det enda man hör är att han gillar något med en.

Sen när han gillar andras bilder på instagram vågar man inte säga någonting, för ni är ju inte tillsammans än. Ibland skymtar det till någon annan tjejs namn på hans mobilskärm och man försöker inbilla sig att det är bara är någon utav alla hans tjejkompisar.
Magkänslan säger någonting annat men man vägrar lyssna. Man blundar för alla tydliga tecken som visar på att allt han gör, bara är ytligt.
Alla ens kompisar ber en att tänka igenom vad man håller på med, och man blir irriterad. ”För varför låter ingen mig vara lycklig? Jag är ju lycklig med honom”. Det kommer man ångra ihjäl sig över senare, att man inte lyssnade på alla andra som såg vad som egentligen försiggick.

För sen kommer det en dag, när han kommer med någon dålig ursäkt till varför ni inte kan träffas längre. Han säger att det inte är ens egna fel, utan att det är hans.
Men det hör man inte, utan man vet att det berodde på en själv. För om man hade räckt till hade han stannat kvar. Sen säger han förlåt, fastän han inte menar det. 

Efter det är man ensam igen. Stalkar honom på alla sociala medier, och hans syskon, bästavänner och ex också. Allt för att kunna se vad han har för sig nu. Om han är lycklig utan en, medan man själv är helt förstörd. Och värre blir det, när man ser att han är lyckligare än någonsin.

Text skriven av Ellinor Löfgren.
/ inget som ha hänt mig personligen men vet att just detta händer så många, och texten va bra skriven så aah vi smättar ut den här då också!

10:27 from bed

@ villan.
 
 
Under de senaste 24 timmarna har jag: varit i stan på ärenden, hällt ner kaffe, varit ut och sprungit 10km, suttit och kollat på när regnet vräkt ner, umgåtts här på villan med min familj och haft en lugn jävla dag, skönt! 
Nu ska jag fara på jobb och sen dra tillbaka ut till villan i sällskap av Tua & Emma. Puss!

papertowns.

 

Jag läste boken i typ mars och blev som kär. Den var så fint skriven och orden hade sån komplett och bra mening med en så oförståerlig förståelse. När den filmatiserades och själva guden Cara Delevinge visade sig vara en huvudroll var det bara obvious att jag skulle se den.
 
Själva filmen va skitbra!! Vet att många va besvikna men den enda besvikelsen för mig var att de klippt bort vissa av mina favoritscener ur boken.
Tycker hela historien är så mäktigt vacker på mitt sätt som jag int kan förklara till er. Tips!

DADDY'S

 
 
Igår åkte jag och mina bröder iväg med mami på roadtrip ner mot Tammefors. Vi drog till Ideapark för både middag, shopping och fika - i matväg provade vi båda sidorna av Daddy's som hade en jävligt nice inredning. Speciellt Daddy's café! Älskar dessutom att sitta timtal i bil. Kort sagt, härlig dag!

spot the differense

 
Jag gillar dessa bilder otroligt mycket.
Ovanbilden är kvällen innan jag träffade honom för första gången - medan nedanbilden är när det var över en gång för alla. Och genom allt har jag haft mina flickkompisar som hållit min rygg, och jag tycker bildcollaget symboliserar hur starka band som kan bindas. Och som håller genom vått och torrt.
Och överlag, jag tycker påriktigt att vi flickor måst skärpa oss med hur vi är mot varandra. Sluta med den dömande och bitchiga attityden. Vi är ett, vi borde hålla ihop istället för att konkurrera mot varandra.
Dagens ord - later fellas!

run baby run, outrun my gun

 
 
Hola! Bloggen har stått tom, och jag säger, utan fingrarna i kors - har int haft en sekund över. Och nu har ni såklart ingen aning om vad som pågår i mitt liv för tillfället! Och jag kan medge att jag själv int har en jävla aning. Messed up.
 
Min dator är totalsönder men fick alla bilder räddade - tur! Ska köpa en ny dator straxt, men nu skickas nästa klient in och lagas - nämligen min iphone 6 som har hela skärmen söndercrackad!
 
 
 
Idag har jag försökt fixa lite säkerhetskopiering, tränat (lycka att kunna springa i endast shorts och topp), sommarjobbat och yes.. återkommer inom kort!

Z

 
Never ignore a person who loves you, cares for you, and misses you.
Because one day, you might wake up from your sleep and realize that you lost the moon while counting the stars.

through the phone

 
 
 
Här har ni ett drös av bilder från alla möjliga platser där jag befunnit mig nu i juli. Juli hittills har varit en väldigt känslosam och delvis fuckedup månad. But that's the way I like it, för det är då man känner att man lever.
 
Har sommarjobbat med karppabrudan idag från 8:30 till 13:00. Ikväll far jag ut med Zärä. Puss ha det bra!

a bed of roses

 
 
Har rosor överallt i mitt rum nu efter konfirmation, and I goddamn love it. Steg upp svintidigt idag och for på sommarjobb och resten av dagen har jag fixat konfirmationskort och druckit kaffe i sängen. Nog min favoritkombo, kaffe + säng = ren lycka. Rose kakan är från Sweet wasa förresten!
Nu ska jag rusa för ska in till stan med några friendos, så puss på er.

Riri strikes again

Oooh längtar! No idea varför men har för mig att denna doft kommer passa mig bättre, då hennes andra parfymer har varit allt mer "tunga" - får hoppas på det bästa helt enkelt och är den så som jag tror slår jag helt klart till! 
 
Coming soon

summerõ

 
 
Lite flytjacka och lite fransar. Igår vaknade jag sent upp på villan och vart efter for vi ut och körde båt, och denna gång va jag int bakom ratten utan jag låg och solade i fören.
Körde till Mickelsöiran där min mommo och moffa och andra släktingar har sina villor, hade inte varit där på hela tre somrar så va en riktig nostalgitrip att återvända dit, har så sjukt mycket minnen fråm somrarna därifrån. Hängde lite med mina bröder och gick på ön längs stranden, åt typisk villamat, pratade och så levererade mommo fram bullafat efter bullafat som vanligt haha! Tvättäkta sommardag. Later fellas

WHO'S WITH ME?

 
LÄS LÄS LÄS:
 
Okej guys, 3 veckor kvar av friheten. Och då jag vet att ni är så många som har en sån sjuk negativ tankeställning till att sommarlovet snart når sitt slut - så vill jag hjälpa er ändra den!! Tänk bara hur jäkla underbart det har varit hittills, skit i vädret, man kan hitta på så mycket kul och spontant till och med när regnet öser ner! Det kan jag och Tua garantera hahaha - 
 
 
Ni ska göra det bästa nu av det sista. Gör sommaren 2015 minnesvärt. Gör det för min skull, gör det för er egen skull! Dessa dagar som är kvar ska fan tatueras kvar i er hjärna livet ut. Nu är det dags. Nu är det dags att skapa de bästa minnena, våga det ni inte vågat och ha så otroligt kul med sköna människor! Kör på spontant, det är roligast. Checka av punkter på er bucketlist, om inte, skaffa en. Ändra: "Nu är det bara 3 veckor kvar tills helvetet börjar igen" (säg det och jag levererar en käftsmäll.. nåne skämta) till "Nu är det bara 3 veckor kvar och de ska bli bäst i test!". Hur bra?
 
 
Ni som längtar tillbaks till skolan får göra det, men ni kan endå göra dessa veckor till de bästa veckorna. Skit i svåra pojkar och kör. Gör det nu hörni. Nu är det dags!
 
 

with a touch of purple

Shorts och solbrillor från Bikbok // halsband från Kalevala // kimono från New yorker // topp från H&M // ring från Gina // armband från Afrika.
 
 
Ljusila läppar och lavendellila tånaglar. Ny kimono och älskar't!
Skulle suttit bra med ett par sneakers eller klackar, smokey eyes och mer smycken till men när jag är på villan kör jag nerklätt med barfota och osminkat face istället. Och när jag endå kritiserar läget så kan jag säga att jag borde börja träna ordentligt igen.. all these chocolate börjar ju fan synas på magen hahaha!

out of the blue

GOOOOOO! 
 
 
Imorse steg jag upp 9:00 och drog iväg på sommarjobb över förmiddan. Catchade upp med Alina och åt ceasarsallad innan jag cyklade iväg till stan och mötte upp Emma för att sola vid Farosbryggorna och även Sandö. Jävligt taggad inför det sista av sommarlovet!
Då jag kom hem möttes jag av Malin och Marro som kom med rosor för lite efterskottskonffiskaffe. Så jäkla kul att träffa dem igen! Nu är jag på villan - har kört båt för första gången i sommar och ätit middag @ Nabbin. Puss.

✝19.7 konfirmerad

 
 
Oj va fin släkt, familj och stor bunt med vänner jag har ♥ tacksam!
Har haft en helt sinnes bra dag. Och trots att endast typ 1/5 av mina kompisar kunde komma på konfirmationskaffe hade vi det la gött! Mer text och bilder kommer senare.
 
Så jasså - nu ji ekmans mittenbarne torr bakom örona, int illa he heller!

spring fanny spring

Kristinestadmarknad 11.7 - 12.7.
 
 
På fredag var jag först i stan med Nathalie och sen for jag med fyra av mina favoritflickor iväg till Åminne. Kvällen i sig vill jag int tala mer om.. men va sjukt kul att få krama alla saknade och fina människor! Vaknade upp i kstad bredvid Fanny morgonen efter, och visst mådde vi lagom skit efter att ha landat i säng vid 5-kvisten.
 
 
Kristinestad levererade två roliga dagar och en rolig natt! 
Marknadsmat, långkjolar, fint väder. Jag och Fanny for till parken och träffa på nå folk - sen på kvällen drog vi ut! Lärde känna mycket härliga lafa- och kstadbor. På söndan blev det bl.a lunch på stan och mys vid Fannys villa!
Hände mycket men fotade bara på dagen.. guld helg åtm, tack för den!

@ Kaffehuset August

 
Hello there fellas! Under igår och idag har jag hunnit vara till stan på fika me mommo och mina mostrar, baka, städa mitt rum, klippa gräset, fara ut och springa, ligga ute i solen, umgås me familjen, ha Tua övernatt, tala i telefon och fara på andra ärenden. 
Ha haft relativt lugna dagar, jäkla skönt som omväxling!

today we are making history

Skrivet den 28 juni.
Tror ingen ha missat det här med homosexuella rättigheter bla bla bla som har spridits över hela internet! Det håller på atm att godkännas i USA så småningom att samkönade par ska få gifta sig, vilket e skitbra!! Kärlek är kärlek - oavsett religion, hudfärg, ålder och kön.
 
Jag tror säkert att det finns de som läser min blogg som är "homofober" eller simply said, tycker det är vidrigt med samkönade par. 
 
Visst kan jag erkänna att jag kollar över axeln en extra gång om jag tex ser två män pussas, int för att jag ej accepterar det utan för att det är så ovant att se. Och nu är tiden inne att börja vänja sig, påriktigt.
 
 
 
 
För hörni, det är ju förihelvete 2015 vi talar om!! Överlag tycker jag att folk får ha sina egna åsikter, men just när det kommer till homofober tycker jag att de har en så jäkla vriden syn.
Att människor är judgemental när det kommer till kärlek är inget nytt, men: föreställ er själva in i situationen. Att man älskar någon så mycket att det gör ont, och att få höra mängder av skit runtom av samhället för att du har starka känslor, så som vi människor har på olika sätt och inget vi kan rå för.
 
 
Pridefestivaler pågår atm runt om i världen och här hänger det även regnbågsflaggor runt om i Helsingfors.
Och så just som i eftermiddags då jag gick förbi en sån flagga ropade en pojke "hyi vittu mikä homo".. alltså, really? Are you kidding me?
 
 
 
 
För jag säger er det, ingenting är så ovärt som att hata på något som faktiskt är kärlek.
 
#LoveWins

girltalk over a bottle of roséwine

 
 
Bubbelbad med badsalt och pionblad, hårinpackning, körsbär, vitchoklad, ben&jerry's, geléhallon, älskvärt rosévin och älskvärda flickkompisar är en fin kombination. Hade en supermysig kväll och stannade övernatt hos Elin! 

GOOOHD

 
 
 
 
 
 
 
Heey guys.. guess what? Min dator är sönder. Får bara hoppas att felet ej ligger i hårddisken, för hade ju allt svidit om 130GB av bilder/videor, vill säga flera 10 000tals bilder från många år försvann i tomma intet.
 
Och jag vet att uppdateringen atm är usel men har int haft många minuter över i mitt liv.
Ska försöka uppdatera någolunda med de bilder jag har tillgång till. Har så jäkla mycket att visa - men nu vet ni hur det står till!

Morning coffee

 
 
I söndags  satte jag mig på bussen från kstad och då jag kom hem pratade jag ut med mami, for ut på promenad i 1h och talade i telefon med Emma helahalva natten.
 
 
Igår — steg jag upp tidigt, tog en kaffekopp och for på sommarjobb. På kvällen for jag till Elin med Ine övernatt vilket va sjukt mysigt (mer om det sen)!
 
 
Idag  for jag hem på morgonen, drack svart kaffe och cyklade iväg till sommarjobbet. Nu ska jag iväg på våfflelmysas till fammo å faffa ♥ och sen ikväll ska jag äta ben&jerry's - strawberry shortcake och dona lite. 
Vi hörs amigos!

babyblue blazer

 
 
Älskar kavajer, älskar babyblått (speciellt om vårarna) - och när denna kavaj låg på 40€ i Zara slog jag till!
 
/ Helsingfors
Sen hittade jag den ultimata perfekta vita kimonon och gula bikinin i Zara, perfekta blekta jeansshorts, en röd tröja och en beige hatt i Monki och världens finaste virkade linne inne på H&M. Inget av det åkte med mig hem though.. är för tillfället jäkligt pank och lever på cirka 2€.
Så yes, nu blir det att sälja ur garderoben, plocka jordgubbar och måla garage!

Oh sweet revenge.

 
 
I fredags var jag och några av mina favoritbrudar hos mig och sen bar det av till beachparty @ Åminne. Nu har jag vaknat upp två mornar irad i Kristinestad och haft helt sinnes kul här med mitt goose! 
 
Bloggen ser ut som skit men ska fixa det, pluss börja träna tillbaks nästa vecka. Puss på er.

the only circle of trust..

.. you should have is a bagel.Aloha friendos! Skribalägret är över, och int illa alls att komma hem till att mamma bakat bagels och marängkako. Var ju borta i 5 dagar men de gick  otroligt snabbt.. skönt att va hemma för det though. Puss
 
 
/
Ibland ramlar man ner i gropar i livet och när man befinner sig på sitt svagaste blir det svårt att ta sig upp. Det är då du ska ha dina kompisar att dra upp dig, för man blir så mycket starkare tillsammans, tillsammans klarar man fan allt! Vi 3 mot världen. ♥

länge lever vi

 
 
Dag 2 på Pörkenäs, stor fet check! 
Det ser ut såhär: dricka kaffe, äta, klotta fram teckningar under skribalektionerna, ha lejdon, umgås me gänget, ha lite mer lejdon och framförallt - den hederliga regeln vi följer strikt: va ett så stort pain in the ass mot våra kära ledare som bara möjligt.
 
Och så är det rätt skönt att gå utan smink och utan gränser. Puss på er så hörs vi!

ivyrevelFavoriter från rean:   1      2       3


Kenza (en av mina favoritbloggerskor som jag följt i 5 år) och några andra har ett klädmärke som heter Ivyrevel, och ända sedan dess start har jag gillat stilen kläderna är i. Dessutom är modellerna och hela skiten bara för snygga!
Synd bara att kläderna ska vara så jäkla dyra.. men summersale är igång så vissa plagg är -40%!

hela världen snurrar

 
 

 
Är fan dödstrött.. ser nästan skribalägret som semester från sommarlovet trots att jag vet att det kommer vara fullt ös (världens bästa gäng!!). 
 
Idag var det nästan upp mot 30°C och mellan konfirmationsövningen och skribalektionerna for vi, gänge, ut och cruisa i gamla vaasa. Jag och Kajsa satt på Joels mönkki och fysatan vad härligt det va att åka fram i en varm sommarvind, med händerna upp i luften och ett brett smile på. Och att jag nu kan le, liksom påriktigt, känns så jäkla skönt.
 
Denna kväll spenderade jag med min älskade Emá som jag saknat så (hahah en vecka ifrån varann..), kerlek.

I paint my poison

Kjol och militärgrön tröja från Bikbok // Nike air force 1 // hatt från H&M // Daniel wellington klocka // gammal jeansjacka // läppstift från Kicks egna märke
 
 
Här har ni min outfit från 'bout a week ago då jag befann mig i Helsingfors. 
Vi bodde I Nathalies systers lägenhet som va så otroligt mysig! Pluss att den låg centralt, hade balkong vid varje våning och hade en skitgammal hiss som såg ut att vara tagen direkt ur Titanic-filmen. Me like

take me to church ✝

@ kyrktornet med Osgar.
 
 
Ni får vara beredda med att jag nu om nätterna kommer leverera helt sinnes med inlägg: I'M BACK!
 
Har mycket obloggat men vi kan ju börja med idag - vaknade 9:00. Hann varken sminka mig eller äta innan jag cyklade 15km till kyrkan med min skrothög till cykel, klart skulle kedjan hoppa..
Skriban pågick i 5h och de timmarna bestod av uppgifter, lunch, skribalektion och bla bla bla.. inget jag orkar lyssna på. Lägret börjar på lördag och bara jag nu blir konfirmerad (och int hemskickad haha) är jag nöjd!
Det som är jäkla tur är att mitt sällskap är bra: zärä, kajsa och några pojkar.
 
Sen träffade jag Agnes i stan - mer om det sen. Puss på er!

vapiano: inleder hesahelgen

 
I fredags > 26.6 < satte jag och Nathalie oss ner på världens bästa Vapiano för lunch - efter en hel jävla massa strul med tåg och förvaringsboxar. Sovde hela tågresan förövrigt vilket är så olikt mig!
Och jag tog nån pasta med vitvinssås och svamp, foodgasm.
 
Resten av dagen gick åt shopping och annat. Vi var i Helsingfors fredag-lördag-söndag, men mer bilder och text från helgen får ni sen. Later.