yas

 
Fredagen bestod av roliga bussresor till och från julkyrkan som he brukar bli då D & E e i samma buss - tomtegröt till mat - en timme av godis och skit - kemi - X2 husli som va jävlit kul då vårt bord baka lussebullar!
 
Sen for jag till stan me my homie Ine och talade i flera timmar över en kakao, my best gal. Då alla butiker började stänga så for vi hem till mig och lyssnade på julmusik å va allmänt tagga så d tog ett bra tag innan vi fick pepparkakorna in i ugnen kan ja säga! Sen kollade vi serier tills Ine for hem mot 12. Jess braa freda!

#4

One direction ha sen 2012 haft a special place in my heart och fastän jag knappt lyssnar på deras musik längre så älskar jag dem för att de är de. Men när de släppte deras nya album så ha jag upptäckt dessa fyra låtar över som jag älskar och direkt jag hör på dem så strömmar minnen av lycka från 13/6 genom kroppen. Endast de som va där förstår. Nästa sommar kör vi igen i Helsingfors!

Sjöbris @ umeå

 
Ni kan se vilken nivå min julfeelis ligger på om jag kollar igenom bilder från i somras.. Ha int ännu visat nå bilder från då jag, Bella och våra mammor va i Umeå i somras men här e en bunt tagna på min favoritrestaurang > Sjöbris i Umeå! Åh va jag vill ha sommar.

note

❞in the end, we only regret the chances we didn't take

@lllinns

 
Fick en fråga igår om jag har instagram, och yes i do! Har varit dålig uppdatering där på sistone också men lägger nog upp en hel del på instagram som jag inte lägger upp på bloggen så vill ni se mer är det bara att följa mig där. Last but not least: jag skaffade för nån vecka sen ett igbloppis där jag säljer kläder och dylikt, så där kan ni följa mig på @ekmklader! Kisses.

◄ ► black flowers

 
Som vanligt nu då jag är ur bloggspåret har jag ingen aning hur jag ska sätta ihop meningar eller över huvudtaget ens börja. Jag känner int igen mig själv nujust och en hel del saker är på gång. Men trots att skolmotivationen är botten nådd e jag glad! Det ha börjat snöa här i Vasa och tänkt dö av hur mysit de va då jag och Emma var ute och gick i stan på kvällen i fredags och snön bara öste ner. Få stunder jag älskar Vasa men där va nog en av dem! Dock har jag ingen vinterjacka och förutom det måste jag också införskaffa julfestkläder.
 
Ikväll har jag läst på engelska men somnade med ansiktet i boken så kan så mycket som 0 till provet imoron men det är väl va nätterna e till för! Ska även på en vecka läsa ut en 300 sidors bok och skriva fem sidor på en berättelse. Livet är oklart nu men får se hur allt slutar. Adios

november in my ass

 
En vecka sen sist, går int bra med bloggningen då alltså! Ha aldrig under mina tre år haft en svacka med bloggen förrän denna höst - fast ha int för den delen funnit ork i varken skola, träning eller kläder (!) heller så it's not a surprise. Sen jag som alltid ha haft det semilätt i skolan kan bara säga att det rent av skiter sig totalt det också. Men har nu endast fem prov, en bokpresentation och en hel del annat kvar att kämpa igenom! Har int nån värre julfeelis heller men kollar atm på klackar och klänning till julfesten som jag längtar ihjäl mig till. Har så lejdon av alla lektioner i skolan och min hjärna skriker efter lov!! Sen är det nyår coming up vilket kommer bli skitkul vart jag nu hamnar men före det väntar en mysig decembermånad.
 
 
 
Tänker int skriva nån bibel nu utan berättar bara kort vad jag ha haft för mig på sistone. Simple as that! Ha i alla fall varit på ett skribamöte, varit sjuk och kollat på film, haft farsdagsmiddagar två söndagar i rad @ mommos och fammos, varit på födisfirande hos Agnes, överraskat Jerre med några kompisar hos mig, börjat kolla på en ny serie, fikat och haft myskvällar, varit ute och gått, bowlat, dragit ut den tanden som orsakat förbannat mycket tandvärk + feber och annat skit, firat mig och Emmi med böggänget, haft ett MK-test som gick åt skotton, läst på prov, vari ut med kompisar all ledig tid jag haft, skrattat och gråtit om vartannat, mått skit och varit lycklig och en hel del annat.
 
 
 
Denna november månad är snart över och ha int direkt fört med sig så överdrivet mycket lycka utan mest sämre vitsord på pulpeten och oklara människor. Men älskade böggänget, bennis babes och my homie ine ha varit bra att ha! Helgarna är det jag lever för men innan jag får ta helg ska ett ekonomiprov skrivas imorgon och historia på torsdag. Men ska försöka slänga in inlägg då jag hinner men vi får höras puspuss!

09 nov.

 
Onsdag / provläsning. Vanlig skoldag och annars int direkt mycket happenings på gång nu då provperioden gäller!
 
Torsdag / otursdag. Va i princip sjuk hela dagen och gick omkring med feber pga tandhelvetet. Tänkte egentligen fara hem 12:00 men det blev istället fyra gytimmar i sträck. Missade bussen och allt allmänt sket sig på gymmet hahha.. Efter skolan for jag till Benni och efter nån timme kom Emma & Jonathan och blev filmskådas, cod och mys! Familjens re-union
 
Fredag / sjuk. Sovde länge, såg en film och kollade para-para-paradiseee övriga tiden och drömde mig bort till värmen.
 
Lördag / Va en F* bra dag! Bakade i nån timme, stressade ihjäl med hår och smink och innan all mat va handlad och jag befann mig @ Bergviks blev klockan tre. Emmi och jag fixa åpå en del och sen blev de en skitkul kväll med favoritbrudan! Tack för den
 
Söndag / farsdag. Väckte upp världens bästa pappa imorse och åt ett mysigt morgonmål med familjen. Sen for vi på mat till mommo & moffas, farsdagstraditioner. Påtal om att jag behöver åtminstone 6h sömn.. paska inlägg och är lite off track med bloggandet men ni får vad jag kan ge. 

su-su-summertime

 
Ta mig till Stockholm och flyg dit Elin från Hong kong. Nu.

 

dubbelfödisfirande

 
Igår va de lördag vilket betydde att det var exakt en månad sen jag fyllde och idag är det exakt en månad sen Emmi fyllde! Under flera veckor ha de varit nån av oss som ha varit ute på resande fot och tyvärr va även Kajsa borta igår så vi va bara 15 brudar. Och hela bunten va skitsnygga! Vi firade mig och Emmi och kvällen va helt enkelt skitkul rakt igenom. Hände en hel del som int syns med på bild och som jag int heller orkar skriva ner här men kan lätt konstatera - me böggänget har man aldrig tråkigt!

by marc jacobs

 
Igår fick jag ett mjukisset från Cubus, mysiga sockor, godis, rosor och några andra småsaker av världens bästa kompisar! Jag ha även fotat alla presenter som jag fått av släkt och vänner men det kommer i senare inlägg. Denna parfym doftar helt underbart,
TACK x1000!!

sick x friday

Tired of being tired.
Sick of being sick.
Bored of being bored.

wake up messed up oh f

Vasa som ha fått gatorna täckta av snö / emmis igbild
 
Hinner int göra ett skit på morgonen längre vilket blir att jag bara slänger på min vilket plagg som helst och inte orkar laga mig helt klar. Skoldagen har väl flutit på och ett prov mindre säger jag bara!! Ha suttit i flera timmar med Emmi efter skolan @ Spices och talat och planerat lite inför vårt födisfirande. Bra brud och bra tisdag som sen avrundades med ph och nu sitter jag här mitt i natten och ska sova. So long!

födisbrunch för släkten

 
För några helgar sen på en söndag steg jag upp 9:00 och tre timmar senare var vi 17 personer samlade runt bordet ätandes brunch! Jävligt mysig start på morgonen och tack för alla fina presenter. Kommer helt klart skippa släktkalas och köra födisbrunchar istället hädanefter!

jag har:

Missat morgonsamlingen för att jag satt på till skolan med Jontta
 
Fått mina vita nike air force bruna och jeansen nerskitade
 
Haft en allmän ful och idgaf dag
 
Int kunnat koncentrera mig i skolan för att mina tankar har varit på helt andra plan
 
Fått reda på att ordet "fiesta" betyder vila och int fest. Ha alltså missbrukat ordet så galet som de bara går hahha
 
Haft så f lejdon men varit överlycklig samtidigt, perus ekman humör
 
Fördrivit tiden med att stirra ut över det gråa landskapet
 
Fått hem en burk av min favoritglass som gjort min måndag några steg bättre
 
Varit less på vårt samhälle
 
Klagat som f över att vår provperiod kickar igång påriktigt denna vecka
 
Gått omkring i en stor stickad tröja
 
Saknat.
 
Spenderat kvällen bland moddepapper
 
Luggit i min säng i mina morontofflor och insett att jag klarat mig igenom den jobbigaste dagen på veckan, måndag
 
Somnat direkt bland vita lakan

31 OCT.

 
I onsdags kom vi på att vi fyra ville fira halloween sagt som gjort, efter att ha spendera fredagen frysandes i stan så for vi på kvällen till villan å skitkul ha vi haft kan jag lova er! Nästa halloween vill jag dock vara nånting kreativare än en djävul men kan bra hända att den blonda hårfärgen e ett minne blott då så passade på att va en blond djävul nu sålänge jag kan.

☾ ☽

 

my lilsisters

Igår då jag kom hem somnade jag direkt men på kvällen drog jag mig upp då några familjevänner kom hit på middag med halloweentema!
 
Jag har aldrig haft en syster utan har varit ensam flicka under min uppväxt vilket int ha varit så lätt alla gånger. I liten ålder minns jag just hur avundsjuk jag va på alla mina kompisar som hade systrar. Speciellt the lucky ones med storsyrror som dessutom sminkade dem till vart enda jävla disco haha! Men jag har turen att ha dessa två som jag känt så länge jag kan minnas och är som småsystrar till mig.