THEY SAID:

 

-

Ville bara meddela er att jag tar en bloggpaus för första gången i min bloggs historia! Tror jag ska ta bort bloggen men får se vad de blir till. Vi hörs om obestämd tid! (2-14 dagar)

leaving for hong kong

 
Igår lyfte flyget mot Hong kong för en av mina närmaste vänner och dan före tog jag, Walter och Ine farväl av henne. Efter mängder av kramar tror jag nog jag kommer överleva några månader, jag och Elin håller ihop ändå. Hon kommer hem nästa sommar men efter det far hon tillbaka till Hong kong i ett år till! Jag kommer sakna dig och din familj enormt, ha det bäst så hörs vi älskling!

LLL

 

Har så jäkla fullt upp mest hela tiden så har int tid med bloggen men livet är bra härligt ändå! Är just nu stressad as fuck över morgondagen eftersom att jag har en del saker att packa och reda upp och nu håller jag på att gå upp i högvarv vilket kommer att resultera till ingen sömn vilket i sin tur kommer att resultera till att jag kommer dö på gytimmarna!!
 
Helgens planer kommer även de bli helt perfa och jag längtar till tusen. Imorgon efter skolan (lagom fräsch efter fyra timmar gy då huh) drar jag iväg till stan och ska försöka hitta lite nya kläder då min garderob för tillfället känns helt död. Ska också till Emma och senare på kvällen även hinna med att baka en marängkaku. Är för övrigt helt fast i förra årets PH (efter var ordet ja) och så tänker jag försöka starta igång med träningen tills nästa vecka, var faktiskt ute och sprang en 5km runda igår! Later fellas

kräftskiva @ villanHa haft ett så mysigt dygn på villan med la familia! Då jag kom dit på lördagsförmiddagen somnade jag i några timmar och vaknade upp klockan 6 för att komma ikapp sömnbristen en del. Sen blev det kräftskiva med familjen och bastumys med min älskade mami! Idag for vi hem där kring 12 och sen efter det kom Jenna & Emma till mig. Klockan är nu redan halv 1 och har ännu en hög med läxor tills imorgon.. Sjukt tagga till en måndag full av läsämnen, in my asss

15.8 i bildform

Fredagens skoldag va bättre än resten av veckans förjävliga dagar. Efter att jag och Sara visat våra skills i husliköken i två timmar så fortsatte vi i mitt kök!

Fick sen även hjälp med att bädda min säng och äta cupcakes, tack för skrattattackerna mina favorittöntar!
 
Efter det kom Ekström till mig


Vi for ut med småttingarna en stund i väntan på att Roy och Jesse skulle dra sina rövar till Karppa
 
Cykelmaffian påväg till stan!


Blondindejt på subway


Sen kom nå annat folk till stan


Mina pangbrudar som jag alltid har så jävla kul me!


Efter denna bild tog akkon på telefonen slut men jag, Ekström och några pojkkompisar for ännu ut på nå bus innan vi for hem till klockan halv 1. Tack för den fredagen!

Ja tack

 
cravings

Slängde ihop ett snabbt collage av några wants nu på kvällen. 52 dagar kvar tills jag fyller så ni får no en till önskelista innan dess!

Kylie & Kendall

walking walking

Halsband och väska / H&M - Skor / connare - fotarmband / Cuba - Skjorta / Bikbok - Jeansshorts / Cubus

Pizzasluts

Hej älsklingar! Redan skoltrött som bara vaa och känns jobbigt varje gång jag kommer in i skolbyggnaden. Mysig skoldag dock! Gillar våra nya sittordningar hahah och på kemi blev det témys med Alex! Efter skolan tog jag bussen till stan me Ekström och vi for och åt sallad @ sweet och gick omkring i stan en stund i väntan på två homon. Vi, Tua & Emma träffade på Roy och lilleric och Roy kom vidare med oss till Hovrättsparken och åt pizza (roy bjuder!). Bra 4Nu ska jag slänga in en outfitta och sen ska jag få min älskade sömn (som alltid blir för lite) för att orka me 4h jumppa irad imorgon. Skjut mig tack hej

@@@

Bästa brudan!

Jeppis

På lördagen for jag till Jeppis me Ekström för skojs skull och kul hadd vi tills åskan och regnet bröt ner!


Började morgonen med varm choklad.

Efter en hel del håblas i den lilla staden forsade regnet ner som bara vad och @ subway fick bli vårt skyddsplace.
 
Söt stad, long time no see!
 
Avslutade den några timmars långa snabbvisiten med lunch #2 innan vi drog hem till Vasa igen, nästa år ska jag ta mig fan fara på Jeppisdagarna men tills dess var det här allt.
 

red lips, dirty hips

 
Skoldagen var ett stort H och allmän stel stämning hela dagen hoho! Läseordningen är uppåt röven och att jag har fyra timmar gy i rad (!!) på torsdag hjälper inte saken heller. Men blir väl bättre med tiden och man blir van, trots det så räknar jag redan ner dagarna tills nästa sommarlov. Ekström kom till mig klockan halv 2 och efter mängder utav kladdkaka/oreos och nån timmes mys for vi ut med Roy & Benni! Mina hoes fick mig på mycket bättre humör och jag lever för helgerna hädanefter.      Kisses

(UN) READY

Först idag och nu inser jag att skolan början imorgon. Har varken väskan packad eller kläderna på klart, bra! Orkar seriöst ej me skola och motivationen är redan bortblåst vilket den har varit rätt länge. Förra sommaren va nog helt bra med mina och Ws äventyr men den här sommaren ha vari helt jävla cpbra och till och mycket bättre!! Kul och även nytt folk, härliga dagar och roliga nätter. Är allt annat än redo för att lämna dessa sjukt sköna dagar och återgå till helvetet. Kanske int blir så jobbigt som det känns just nu men orkar ej med att allt blir regelbundet och planerat igen, mer spontanitet till folke säger jag bara! Att stiga upp 7 varje morgon, skolmat man ändå inte äter, läxor, klädbeslutsångest, provperioden i åttan och sen att sitta instängd om dagarna då det är som varmast ute. Och KH som int ens har bra luftventilation.. Tagga till!

ATM

 
Idag ha jag och Ekström håbla åpå i Jakobstad och nu ska vi iväg på bio med Tua & Emma. Har mycket obloggat men ska ta igen det förr eller senare, promise! Vi hörs

couture La La

 
En andra parfym i Juicy couture samlingen. Köpt på arlanda flygfält för där kring 80€ och första gången jag har hittat en doft som passar mig perfekt!

onsdagens brunch

 
6.8 så kom jag hem klockan 9 på morgonen slutkörd från en så satans rolig natt. Cirka en timme senare cyklade jag till Kajsa och vi for vidare till Kuni! Resten av flickorna kom med tiden och då blev det en mysig brunch i trädgården med flickgänget (två saknades dock, så vi va bara 13). Resten av dagen spenderades @ Crosen simmandes i klarblått och härligt vatten och kvällen spenderades hos Nathalie med fyra andra! Bra dygn

three days to go

 
Bloggningen blev int bättre för ha ej hunnit. Igår kom jag hem redan 22:30 efter en skitkul dag med flickgänget! Va dock helt jävla trött p.g.a att jag inte har sovit på cirka två dygn så efter duschen blev allt svart och 12h senare vaknade jag upp igen! Planerna var idag att träffa Malin & Emma och senare dra till Konstens natt med en bunt kul folk men åskovädret sätter förhinder för allting och jag tror knappast att så många far dit ikväll. Men om en timme drar jag iväg till Ine och vi far kanske och kollar en sväng ifall det åskan och regnet slutar. Men tack allt roligt folk för senaste två dagarna och tisdag natt, ni vet vem ni är!

Last week

En outfit från Umeå.
 
Bloggningen på botten nu igen anteeks, ska bli bättre promise! Ha varit @ villan de senaste dygnen och haft helt jävla härligt! Bloggar mer om den helgen senare. Igår kväll då jag kom hem for jag ut me min saknade Ekström, köpt kladdkaka + cokis standarden och for på mys. Idag ha jag varit me Roy och en del med mina bröder eftersom att jag int slapp nånstans i regn/åskovädret - dock fick jag senare skjuts till Emmä så spenderade kvällen med henne! 

buy now or cry later

Aftersun-bodylotion och sololja från H&M i Sverige. 10-15€ styck I guess
 
Ringar från H&M och plånbok från Mango, båda på rea!
 
Solbrillor från Ur & penn på rea för 5€, kap! Solglasögonskydd från H&M för där kring 5€ det också!
 
Två yankeecandles för 15€ styck, inredningbutik i Umeå
 
Den obligatoriska Starbucks takeawaykoppen som ej fungerar som en takeawaykopp men fin för det!
 
Visar aldrig inköp numera för köper mer än jag hinner fotografera, ska dock bli bättre på det så ni får se några småsaker sålänge.