NYTT

3 nagellack|en tröja|bikini och nedredel

Om fredagen

På fredagen for jag direkt efter skolan till stan med Jenna (by bus hehee) Vi gick ju somsagt i flera butiker, fjollade och sen åt vi på kotipizza omnomnom. Sen när jag kom hem packade jag till Idas sleepover (ett enklare ord än övernattning) och natten där var helt kul, där såg vi på film, åt och såntdär, ni får snart bilder + inköp i något inlägg!


LÖRDAG

Hej alla! Bloggar om fredagen i ett annat inlägg, hann inte blogga om det igår. Var ju somsagt över natten vid Ida H med Wippe, Elin, Alina & Adeline :). Visar även bilder i ett annat inlägg, mitt rum ser för tillfället ut som ett bombnedslag, måste städa det, sen ska jag väll fota också, men vi hörs!

Made my day skoja

PYHÄ IMest matbilder iknow, menmen. Det här är då bilder från systemkameran & kompakt/vanliga kameran, kommer del två på lördag och söndag och nångång nästa vecka kommer det mobilbilder från pyhä + kort "information" om vad som hänt under varje dag, ha det bäst, höres!

CHOKLADMUFFINS

Dethär har jag bakat, även övat på finska och flyttat över bilder från pyhä till en USB-sticka. Ska nämligen läsa upp min 'dagbok' som jag har skrivit i Pyhä för klassen och då visa bilder, även ska hela klassen uppträda för skolan med några instrument som är gjorda av gamla apparater osv. Det skulle jag värkligen inte göra frivilligt, längtar inte alls dit, men ska ju somsagt till stan med Jenna imorgon, och sen på kvällen ska jag till Ida H och sova över där med nice folk, höres! :)


Catch the dreamsFINSKA

Hej, skoldagen började mindre bra och slutade bättre. Efter skolan var jag med Adeline, inga bilder har jag men lev med det! Nu ska jag öva på finska orden + en text som vi har tills imorgon och baka chokladmuffins om jag hinner, hörs sweeties!

Imorgon far jag till stan med sötisen på bilden! :)

GRATTIS IDA♥

Idag fyller den här söta rosa hesteen 12 hela år, grattis!


→skolan

Far till skolan snart, chill timmar, är kanske med Adeline efter skolan, höres! :)

I MISS


Bilder från weheartit, saknar sommaren, men den är ju påväg!

HEHE KIGURUMI TIME

Hej, skoldagen var urchill, provet gick bra trorjag & inga läxor till imorgon, perfekt! Har varit vid Nora sen skolan slutade. Hon har fått sin kigurumi, som även hennes ursöta lillasyster testade, hörs! Noras är cookie monster & min hellokitty!↑Noras lillasyster i min kigu AAAW.

NEW

Inte redigerad bild. Inter Sport, 3.90€ (REA)

TISDAG

Hej! Efter skolan hämtade mamma mig från skolan, skulle göra en sak och Jonatan (storebror) skulle ha en ny jacka. Hittade själv en mössa, köpte den fast det typ är vår :). Skulle vara med Jenna idag om det inte skulle bero på att jag har religionsprov imorgon. Saknar henne urmycket, men som tur ska jag med henne till stan på fredag! Sådär annars var skoldagen väldigt långtråkig men på samma gång chill. När jag kom hem smakade jag på brödet lingongrova (se den videon på youtube "Rackartygarna - Lingongrova", haha helt klart konstig humor jag har!) men brödet var gott, hehehe.↑Lillebrors kompis

LINN


Har talat med Jenna i telefon och räknat matte, ska även öva på religionsprov, höres imrn!

MONDAY

Hej, skoldagen har varit chill, efter skolan cyklade jag hem med Jenna och nu är Bella här. Vi ska väll snart äta nånting och sen göra nånting, hon far hem ungefär kl. 17-18. Sen efter det ska jag öva på prov, sticka vidare på mina vantar, laga läxorna och försöka fara ut på lenkki, Jenna kmr även hit senare på kvällen och hoppar på trampolinen/studsmattan som mina bröder satte upp igår, våren e på väg! ^^

Snart ett år gammal bild, men ny redigerad. (:

Katy Perry - Part of me

ÄNDRADE PLANER

Hej, blev ändrade planer, Jenna skulle nånstans så jag var iaf inte med henne, men ska ut på lenkki med wippe om en kvart typ. Efter det ska jag fortsätta göra läxor och ja, sen friidrottsträningar.

NEWS FROM PYHÄ

Fanns inte mycket man kunde köpa, men något köpte jag.


s(k)öndag

Hej, vaknade väldigt tidigt idag och har gått i duschen och fixat mig. Sen ska jag väll bara ta tag i läxorna som jag inte hann göra innan jag for till Pyhä, redigera lite bilder, fara ut på lenkki (nån som joinar?) och sen friidrottsträningar på kvällen, höres! :)

& så ska jag väll vara med Jenna!♥

AW

1:07-1:11♥ så söt!
'

Det mesta pratet är över 1:05, börjar påriktigt vid 1:40♥

YOGHURT

Hej, kvällen har ju spenderats vid datorn, ska släcka tidigare idag så jag får mycket sömn! ^^ Fick vakna sju idag när vi skulle hem så att. Har just ätit det här på bilderna. ↓Godnatt i förväg sweeties! ♥

What doesn't kill you makes you stronger


På ditvägen till Pyhä så lyssnades denna låt i några timmar i mina öron.

HOME, SWEET HOME!

Har kommit hem från Pyhä nu, urnajs vecka! Efter då 10 timmar bil så packade jag upp, städade rummet och läste en tidning. Nu är jag somsagt på datorn och läser de nästan 600 bloglovin inläggen. Urskönt att kunna vara på datorn igen, kunde ju somsagt inte vara på datorn i Pyhä. Men jag kunde vara på min telefon, dock inte blogga. Och så laddade jag ner bloglovin och läste ett 10-tal inlägg, men trögt kan jag lova er att det gick! Kommer bilder från Pyhä så fort jag kan & hinner. Och tack till sötisJenna som har gästbloggat också :). Men höres! ^^

F R I D A Y

Jenna här hej , fredag:kort dag (13:00,mys,chillasi++) 
fredag e nog helg dagen jag tycker mest om , vist kallar man fredag till helg?
iaf så då har man kvällen + två helg dagar kvar , söndag e som bara okej imorgon skola^^ 
lördag e som neej imoron e de bara en dag kvar av helgen :D 
haha konstig jag e ! men ikväll skall jag bara mysa framför tv:n och ha lite happyfatkid för mig själv:)

vad skall ni göra i helgen?blev we♥it bild , för jag har bild brist(: 

P&K , ha en fortsatt bra kväll! / jenna

Uppdatering från Pyhä

Hej alla! :) Kommer ju hem från pyhä på lärdag kväll, bloggar kanske först på söndag. För er som undar hur jag kan blogga så är det från mammas iPhone. Kan själv inte blogga på min samaung galaxy S. ): Det är iaf bra här i Pyhä hehe. Idag väckte min lillebror och mamma mig lite tidigare för att jag skulle fota solnedgången, sen spelade vi kort. Men hejdå! ^^

19:37

Haloj! har nördat sims just och skall snart gå i duschen , intresant , jovist!
böt just till denna ↓ bild på facebook haha naw :)P&K / jenna

Jenna gästbloggar!

hej,ni som känner mig vet att jag är en superlatmask på att blogga , men en anledning till
att jag inte bloggat är att jag inte kom på Linns mail eller lösenord ,
så har jag ingen saldo så jag hade lite svårt att få kontakt med linn!
btw , nu skall jag berätta om min dag: dagen började med att jag steg
upp åt morgonmål osv. sen drog jag mig iväg till skolan och dagen började med
finska och matte och sedan rella? modde? 
haha nån som inte presic hänger med på timmarna ?
haha nämen jag satt och ritade på min oklara teckning 
sedan hade vi dubbel timme slöjd och
de gick bra och kul är de ju också , håller på och fixa ett tv bord 
och de är på god väg att bli klart (: 

menmen . . . hoppas ni har en bra fortsättning på dagen! 

P&K!

get your ass back home!↓

hejdå♥
(arkiv bild) 2 svanar och 4 örnar

När vi for hem från Kvarken så såg vi från bussfönstret rätt långt borta 4 örnar och två svanar, så jag lade på zoom objektivet, menmen fick inte så mycket bättre bilder för det så jag beskärde dem, och så blev kvalitén som den blev, men dethär har jag sett!


(fortfarande tidsinställt inlägg, är i Pyhä)

IDA H

Bilder från Kvarken, är ju egentligen i Pyhä, så tidsinställt inlägg.


Kvällens

Disco ikväll, najs. Tog fel bild......
SPETSKOFTA - Lånad av Jenna | STRUMPBYXOR - Lindex (?) | RINGAR - Gina tricot | KLOCKA - Jetset, Ur&penn| TOPP - HM (?)

D I S C O N E X T

Efter att ha ätit tortilla sticker jag snart iväg till disco, kraaam. Bilder från weheartit.

FREDAG

Hej! Skoldagen var chill, första timmen var det en trollkar som uppträdde, så vi missade hela timmen, sen skrev jag ett urlätt finska prov och dom två sista timmarna plockade vi i godis och chips i påsar. Efter skolan kom Jenna hit, jag gick först i duschen och sen fixade vi mig. Nu är jag färdigfixad, Jenna har farit hem, och så ska jag packa vidare till Pyhä (behöver sådär btw gästbloggare!). Och så ska jag väll göra lite läxor eftersom jag ska vara i Pyhä en hel vecka, så då är jag ju borta från skolan. Ska väll även hinna en sväng till Nora innan jag far till disco, men höres!

-> skolan

Skulle egentligen snabbt till stan med Ida H och Wippe, men det blev inget. Ska efter skolan vara en stund med Jenna istället, sen packa till Pyhä och fixa mig till disco, bloggar mer när jag kommer hem, P&K

Kvarken


NY HEADER

Hehe, var verkligen på tiden att jag lagade en ny header... Bytte även ut färgen på 'rubriks-stilen' och cupcakebilden i menyn till en bild på Jenna och mig. Är nöjd med headern, har alltid bara haft en bild så tänkte för en gångs skull ha en header med flera bilder. Sådär annars får ni inte glömma bort blogrespone! (nog för att jag själv gjort det också men) Har även för nån tid sen satt dit "Copyright på alla mina bilder! Det är förbjudet att kopiera!" under blogresponse boxen.

Om det inte synns kan ni trycka f5, ska nu återgå till provläsningen, hörs sötisar!

Blåbärs smoothieHej, skoldagen var ju då chill, 4 första timmarna fotokurs i världsarvet (visar några bilder nu som då..) och sen efter det chill (!) finska och friends timme. Sen när jag kom hem från skolan så lagade mamma blåbärs smoothie åt mig (fin bild liksom) och sen gick jag på datorn. Ska försöka läsa på finska provet nu, hejdå! :)

Bilder från när jag var vid Adeline del 2


↑Hihi Adeline (till höger) har helt klart fin hatt och fin min haha!

Ut på lenkki med Ida H!

Isaks 3-års kalaskigurumimys

Hej! Skoldagen var helt okej, gick hem från skolan med IdaH och talade om sommaren, miss you summer! Sen när jag kom hem hoppade jag i min kigurumi och for ner och åt. Sen har jag bara varit på datorn. Kvällens planer är att läsa på prov, baka blåbärspaj och fara ut på lenkki med IdaH. Jag älskar min kigurumi, det är så unikt att ha en när alla har one piecec, ziperall osv. Men nu börjar allt mer köpa kigurumis D: Men hörs fina!


GODNATT
Ö, tidsinställt inlägg lagade bara dit nån random tid, hejdå :).

EAT MORE CAKEHihi, rubrikbrist som ni märker.. Sådär annars är bildkvalitén inte den bästa men jaja, har bakat dethär på bilderna med Nora. Ska läsa på finska nu, ses!

TISDAG

Hej! Skoldagen var helt okej. Efter skolan så gjorde jag mina läxor och drack o'boy. Nu är Nora här och vi ska baka chokladmuffins som jag ska ta med till Pyhä :). Sen ska jag kanske baka kokosbollar till disco som är på fredag (!), måste även hitta kläder dit. Det är min klass som ordnar det så att.. Men idag ska jag öva på prov, fixa naglarna, städa rummet, fara ut på lenkki om jag hinner och massa annat, hörs fina!

´

måndag
Hej alla fina! Skoldagen var ändå bra, men dom två sista timmarna skidade det var jobbigt & tråkigt men i slutet var det roligt. Vi kommer inte heller hinna skida mer i år, det här var också första gången, najs! När jag kom hem från skolan så drack jag iskall saft med isbitar i. Ikväll ska jag bara ta det lungt och öva på finskaprov, kanske baka om jag orkar och något sånt, hörs! :)

todays

Inte dom bästa bilderna kan jag säga er, men jag orkade inte platta håret idag så jag hade självlockigt istället och jag gillar det ändå helt okej. ^^ Jackan är från Lindex, skorna/conversen från aleksi och jeansen från gina tricot.

huvudvärk

Hej alla! Var ju då på Isaks 3-års kalas men när jag kom hem så fick jag huvudvärk och så mår jag illa, trevligt. Så far inte på träningar heller. ^^ Hade inte så mycket annat att säga hehiehioho.

Nu ska jag mysa i min kigurumi, hörs!

5 från när jag var vid Adelinesöndag

Hej finisar! Igår så var jag ju somsagt mer sötisarna Mira och Jenna, och sen bärde det av till Adeline med Ida H, Elin, Ebba, Alina & Jessica, och alla sovde över förutom Ebba. Var urkul och nu har jag just kommit hem, gått i en dusch och fixat mig för min kusin Isaks 3-års kalas, han e så söt aaaw. ^^ Ska sen efter det ännu på friidrottsträningar. P&K

2 bilder från igår när jag var med Mira & Jenna, kommer bilder från när jag var vid Adeline sedan!

LÖRDAG

Jag har lite bråttom. Hela morgonen har jag iaf mysit i min kigurumi, sen så var jag en stund med Nora och packade till Adeline. Nu ska jag snart vara med Jenna & Mira. Sen så ska jag till Adeline med Ida, Jessica och Elin, och så sover vi över där. Blir ingen mer bloggning, eller kanske en snabb en men jaja. Sådör annars har mitt objektiv 18-55 gått sönder, så måste använda zoomobjektivet eller 50mm. .___. Hejdå finisar!


↑Random webcambild, tagen för nån dag sen.

Nyan cat


KIGURUMI

Jenna är @ my house och äter godis NONSTOP! Och idag så fick vi ju våra efterlängtade kigurumis från japan.♥
Jaja här får ni två bilder!

FRIDAY

Hej! Har så mycket att berätta och är så himla glad. Kan börja med att säga att skoldagen var riktigt chill, efter skolan for jag till stan med buss. Vi åt vid subway och chillade, köpte godis, en tröja och massa småsaker. Urkul dag. :D Sen när jag kom hem så möttes jag av synen två kigurumisar på sängen (=jag & jennas), ojgud vad jag blev glad ni får se bild i ett annat inlägg! När som helst anländer Jenna till mitt hus också!

Bilden på inköpen.

08032012

hej, när jag kom hem från skolan drack jag en blåbärs smoothie och sen har jag bara chillat och varit på datorn. Skoldagen var riktigt nice den också. Nu har jag inget mer att säga såatt, hejdå!

Två bilder från idag, far även till stan imrn med sötisen på bilden!

AAAAAW

TORSDAG MORGON


Gammal bild, men såhär ser jag väll ut just nu även om detta inlägg är tidsinställt.

Hej! Det är sen tidsinställt inlägg. Idag så har vi nån fotoskola då missar vi 2, eller tre timmar sen ska vi ännu vara med våra vänelever 2:orna och då missar vi en timme, efter det är det Friends lektion och sen religion, chilllll. Jaja hejdå alla fina!

Update:
Den här updaten är inte tidsinställd så ni vet, men nu så har jag iaf fixat mig och ska dra till skolan med Ida H.

goodnight

Har varit hos Nora hela kvällen, nu är jag då hemma med engelskaboken i famnen, godnatt i förväg!

my eyess


Vintercupcakes

Igår bakade jag somsagt cupcakes, dåliga bilder men W/E!

O som i onsdag

Hej, skoldagen gick hur snabbt som helst och var sådär allmänt chill. Efter skolan åt jag en cupcake, kollade lite över engelskaprovet och sen for jag till Nora. Och nu kan ni gissa var jag är. Sen ikväll när jag kommer hem ska jag försöka läsa på engelskaprovet. Ciao!

-> skolan

svart vita bilder från hösten

testade att laga några va de bilderna jag visade förr svartvita, och det passade urbra, bilderna är från oktober 2011 någon gång. ^^


Recept på American pancakes

Hej! Tänkte laga ut receptet eftersom det var nån som frågade, vet inte om man kan laga stora för jag gjorde små och då blev det ca. 14 st. Receptet är Leila Lindholms och är från boken "one more slice" :).

DU BEHÖVER:

3½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
2 msk strösocker
2 tsk vaniljsocker
Skal av 1 citron (men det skippade jag)
2 msk smör
2½ dl mjölk
1 ekologiskt ägg (går lika bra med vanligt..)

Smör till gräddning

DU GÖR SÅ HÄR:
1. Blanda vetemjöl, bakpulver, salt, strösocker, vaniljsocker och rivet citronskal i en bunke.
2. Smält smöret, vispa ihop med mjölk och ägg och rör ner det i bunken med de torra ingredienserna.
3. Grädda dem gyllene i smör i en medelvarm stekpanna.
4. Servera dem varma med florsocker och vaniljglass (jag hade istället sirap & blåbär)Rekommenderar (heter det så?) vekligen alla Leilas böcker, finns urbra recept i dem. Äger själv "one more slice", "Hello cupcake" och "A piece of cake".

Vill ni att jag ska lägga upp mer recept?

Jenna


Pippitröja

Denhär tröjan köpte jag redan för 3 veckor sen, men tänkte använda den först idag, alla vet ju hur en pippitröja ser ut, men här är iaf en bild. (; SKa snart dra till skolan nu, så hejdå!

Inspiration - cupcakes

Ska baka cupcakes imorgon, och har suttit och kollat på weheartit en bra stund så jag tänkte visa er några bilder hehe, bilderna är ju då från weheartit för er som inte fattat det.

onödigt inlägg

Jag har verkligen inget att blogga om. Onödigt inlägg egentligen, men jag tänkte bara säga att skoldagen var riktigt chill. Första timmen hade vi urlätt matte, sen finska, sen modde, sen skulle vi måla discoskyltar och tillsist gymppa x2 där vi var ute och gick :). Nu ska jag försöka fixa designen vilket verkligen behövs, men hur headern ska se ut är en heelt annan sak 0 inspiration. ^^

Ni får weheartitbilder bara för att.

MONDAY

Hej! ^^ Har bråttom och ska snart till skolan nu, vi ska skrinna/skida idag, vet inte vad jag ska ta med, antagligen skrinnskorna, men igår var jag ju då och joggade till botniahallen med Ida sen for jag snabbt hem och åt och sen till botniahallen igen på friidrottsträningar. Idag har vi ju då två timmar gymppa och sen träningar på kvällen, hörs!

det sägs att ovan molnen, e himlen alltid blå

honey? :(

sista sportlovsdagen

Hej! Idag har jag varit och fört domdär kakorna till mommo, farit och gratulerat (eller vad det heter) min kusin och farit och ätit vid fammo&faffa, fick även några saker som dom köpt åt mig från Teneriffa, najsnajs!Dagens planer är att fara till botniahallen med Ida H och jogga och efter det på friidrtottsträningar, hörs!

yesterdaysHuppari/munktröja:Inter sport (?)|Converse: Aleksi|Strumpbyxor:Lindex|Mössa:Intersport

Dåliga bilder.. men lev med det.

GLADIATORERNA

Hej, var inte med Jenna iaf. Dagen har varit ur rolig, har varit med Nora hela dagen ist, vi har bakat en sockerkaka och en kladdkaka som jag ska ge åt mommo och så har vi bakat en kladdkaka åt oss :). Sen har vi sett på lingongrova, oj gud...XD Nora har sådär btw. skaffat blogg, klicka HÄR för att komma till den. Det är paus i gladiatorerna som vi håller på och ser på så att. Jaja, vi hörs! Ni får lite bilder på det vi bakat, ciao!


löv


Ännu en gammal bild från oktober 2011. ^^

3 mars

Hej! Idag har jag lagat morgonmål åt hela familjen, farit ut och sparkat (med en sparkXD) och sen bytt kläder. Nu sitter jag bara och chattar. Idag skulle egentligen Mira komma hit, men det gick inte så det blir väll cupcakesbakase me Jenna istället, kmr bli urkul, tack för att du finns!♥ Nu ska jag baka sockerkaka och kladdkaka som jag kommer ge åt mommo, ciao!

simpsiö

Hej, idag har dagen spenderats med Jenna i simpsiö, där har vi (vad annars?) åkt slalom. Kom hem för en stund sen och har bara städat rummet och såntdär. Jenna kommer även hit senare ikväll, men jaja ska äta nu, hörs!

myser i mina pyjamas uggs med ben&jerry's

Hej alla! Rubriken säger det mesta, har varit till TropicLandia med familjen och sen efter det åt vi på nån restaurang. Vi hann även in en sväng till butiken (♥) och köpte ben & jerry's, själv valde jag half baked :).Halvfula bilder men W/E, nu ska jag se på Sunes jul med min lillebror, hihi! ^^

American pancakes(receptet kommer från Leilas bok "one more slice" ifall nån undradeXDXD)

Hej! Under morgonen har jag endast hunnit gå i duschen och laga american pancakes åt hela familjen. Idag ska jag kanske till Tropiclandia eller nått sånt med familjen och sen vara med Jenna, hörs!

N E W

kladdkaka
Igår bakade jag och Jenna världens kladdigaste kladdkaka och videochattade med Mira, najs!