bilder från hösten

Ännu några bilder från oktober. Jag vet att det kommer mycket bilder på mig själv men det är dom jag visat minst, så ni får leva med det :).
skottår

Hej! Idag var jag snabbt in till stan. Efter det gick jag ut på en promenad med Jenna och nu är hon här, vi ska baka nånting :). Jaja, ciao!

Blåbärs smoothieJagvet det ser inte sådär jättegott ut, men jag hade inga bättre bilder att visa.

Haha, upptäckte att jag skrivit fel på inlägget "Tisday" blandade mellan finska och engelska, vackert. ^^ Ändrade det nu iaf. Idag har jag hittills bara druckit en blåbärs smoothie och läst. Ska snart gå i duschen och sen fixar jag mig, idag ska jag baka cupcakes och på kvällen fara ut och jogga med Jenna, har ingen aning vad jag ska göra efter att jag bakat cupcakes (ring mej).

SVAR PÅ 2 KOMMENTARER


sv: Tack om man nu kan säga så, men det beror på att jag hade mitt huvud längre fram så då kanske det ser ut som att mina ben är smala. (; Skriv gärna namn nästa gång!
sv: Du är ju samma person som kommenterade detdär om Mira, skriv gärna namn nästa gång. P&K betyder Puss och Kram, h3h3h.

direction infectionTISDAG

Hej. ^^ Idag har jag varit ute med Nora och Noras lillasyster Alva, vi lekte prinsessor så himla söt! Sen pulkkade vi och nu sitter jag här och nördar och Ida Ö kom just, helt okej hehheheheheheh. Ska väll vara med Jenna snart också, men jaja, hörs sweeties!


↑Så söt bild, sann för den delen också. Så himla skönt med sportlov!

++++++++++

Hej, under morgonen har jag endast hunnit lyssna på musik, läsa bloggar, chatta med Jenna L och fixa mig. Ska bädda sängen och sen ska jag laga en halv sats scones, så kanske ni får lite finare bilder på scones. ^^ Efter det ska jag väll baka cupcakes och nångång kommer Jenna E hit och så lagar vi mat, Bella kunde inte komma idag. ):

P&K

Saknar sommaren! (halvfina bilder jagvet.)


Todays

Tröja, Gina tricot|Strumpor, Gina tricot|Jeans, H&M|Jetsetklocka, Ur&Penn

Fint när man pressat på sig ett par storlek 134 jeans..

Hej! Kom för en stund sen hem från rinken, därvar jag och skrinnade med Jenna (utan utebyxor också hihi.) Vi spelade hockey mot nån random 15 åring, helt okej! När jag kom hem hade mamma lagat mat åt mig, så jag åt och efter det lagade jag varm o'boy åt mig. Fotade alldeles just en outfit bild också. Ikväll ska jag baka, antingen forever alone eller med Jenna, hörs sweeties!

Sportlovsveckans schema

Som ni ser spenderas den största delen av veckan med Jenna, har sådär annars för några timmar sen bakat scones och ska nu ringa Jenna, ciao!


20120327

Hej! Ska riktigt snart laga scones så jag har nått att äta nu på morgonen. ^^ (receptet jag tänker använda finns HÄR.) Idag ska jag och skrinna med Jenna, kanske baka eller något sånt, kommer iaf bli chill! Friidrottsträningarna var jättekul med Josefin, heheheh, ska även börja på löpträningar på måndagkväll, men börjar först nästa vecka, ciao!
En halvsöt bild.

sommartider

Fick idén av Smilinggirls, jagvet rosa himlen ser fejk ut men annars skulle himlen vara så tråkig och sådär annars var det den enda bilden (?) jag har när man håller händerna som ett hjärta. (Bäst förklaring härhej!)

Nora ritar!


oseriöst. HAHAH, bara fö sött! Heeesten är min favorit.

söndag

Hej! Har somsagt varit med Nora idag, först nördade vi random spel på fb, sen så for vi ut och cyklade i det soliga vädret, hoppas snön smälter, för jag vill ha vår! Sådär annars ska jag snart dra iväg på friidrottsträningar. Imorgon har jag ingen aning vad jag ska göra, ring mig!Hehe, fölåt för bilden Nora, men jag to bara en random. ↑

Tröjan du hatar

J U I S S IHej, har inte gjort något speciellt nu på morgonen, bara diskat och valt ut några jeans mamma ska göra om till shorts. Idag ska jag vara med Nora då trorja, på kvällen ska jag antagligen på friidrottsträningar. P&K

I N K Ö P

Spices


Hej, kom just hem från mommo och moffa där jag varit helahalva kvällen, där har jag ätit och lekt med kusinerna och läst sagor för dom, aw. ^^ For till stan med Jenna, dagen började med att vi åt på Spices och gick i butiker och slutade med att vi låg på golvet i sale och skrattade (misstolk sen int) och fjollade, tack för att du finns!♥ Nu -> lördagsmys framför tv:n! (:

Från Thailand

Min mommo och moffa hade varit till Thailand, och för nån dag sen så kom dom med ett arband och en tröja (som blir en natt tröja). Arbandet kommer jag inte använda något alls tror jag, det hade vita pärlor och elefanter på hihoheheh.

Cakepops

Kanske inte världens bästa bilder, men dom blev hur goda som helst!S P O R T L O V

Hej! Skoldagen var väll ändå helt okej, hela skoldagen var vi och skidade vilket var lätt, men tråkigt. Sen när vi kom tillbaks tilll skolan åt vi och så såg vi på film i en timme, sen skidade jag och Jenna hem utan utebyxor, vilket var så himla mycket roligare! Vi skidade i två timmar, sen kom vi in åt en cakepop, chillade och fotade, hon for just hem och kommer kanske tillbaks när hon har ätit (?) Kommer bli så himla najs sportlov, imorgon stan + äta på spices med Jennasötis!

Bilder från när vi skidade och några när vi sen kom in.

Har just hängt upp tvätten, dukat bordet och nu väntar jag på att mamma&pappa ska komma hem med kotipizza, och med en juissi, vadå fet?

sockerkaka


Vi lagade glasyr på sockerkakan jag gjorde igår och nu ska vi doppa cakepopsen i rosafärgad vitchoklad hörs alla fina!

nytagna webcambilder


torsdag

Hej! Idag gick jag ju då i duschen och ja. (; Nu chattar jag med Jenna och ska snart gå ut med Dixi, efter det drar jag till skolan med Jenna. Timmarna är helt okej, men får se hur matteprovet kommer gå. Efter skolan är jag också med Jenna, h3h3h skriver bara om Jenna nu men jaja. ^^

Hon får också stå för bilden!

Promenad med Ida

Hej! Var för en stund sen på en promenad med Ida.H i ungefär en timme vi talade om lite alltmöljligt, före det bakade jag en sockerkaka och så var mommo och moffa här. ^^ (Ni får bilder på sockerkakan + en tröja och ett arband som jag fick av mommo&moffa) Imorgon har vi blandannat matteprov, men det tar jag på talang för boken är i skolan, hörs!

Ungefär vädret idag men det snöar urmycket bilden är tagen för ca. en månad sen.

onsdag

Hej, chattar med Jenna nu och ska snart gå ut med dixi, och efter det till skolan. Har på morgonen gått i duschen, städat mitt rum, fixat mig och försökt läsa på sanakoe (finska ordförhör) men det kommer ju gå som det går. Ni får 'dagens outfit' nu. Men bilderna tog jag igår när jag fortfarande hade lockigt hår.

Stickatröja: H&M|Jeanstights: Gina tricot

Svar på frågestunden del2

Vem är snyggast i one direction?
sv: ursvårt att välja, men kanske Liam. ^^


Vad heter du i andra namn, gillar du det?
sv: Jag har två andra namn, men det etta är Elisabeth, och det är helt ok. :)

Äter du godis, isåfall hur ofta?
sv: Klart jag äter godis hehe, och det är lite olika.


Hur många lampor har du i ditt rum?
sv: 3 trorja, en läslampa, en fönsterlampa, och en 'taklampa'.

Lägg in en bild på dig och mig som små! :D

sv: hihi, okej. ^^ (: Storätarna!


Kamera?
sv: Kan du se HÄR.

Syskon?
sv: Jadå, Jonatan och William!


Pluggar du till varenda prov?
sv: Nej, till matte läser jag inget. ^^

Var ligger ditt medeltal i betyget?
sv: Det minns jag inte (;

Kollar du på innehållet före du äter nånting?
sv: Ibland.

Bakar du ofta?
sv: Det gör jag väll. :)


Varifrån köper du dina kläder?
sv: Olika, men oftast vid H&M eller gina tricot.

Bor du nära nån kompis? :D
sv: Jadå, dej nora, lina, wippe, ida, jenna och flera andra. (:

E du i godis strejk?
sv: jag var hela 2011, men inte 2012. :)

Favoritfärger?

sv: svart, grått och vitt åtminstone, annars rosa trorja.

Favoritbok?
sv: Har ingen såhär direkt, för jag läser mest tidningar.

Telefonbild?


Favorit tv program?
sv: Idol, inte för att det sänds nu men.

Vad vill du ha?
sv: Pippitröja, kigu, USAconverse och en massa annat.


fastlagstisdag

Hej! Skoldagen var helt chill. Kom för en stund sen hem från frissan, jag fick mina slitna toppar bort och så lockade dom några lockar i mitt hår. Sen så ska jag bara laga läxorna, fixa naglarna och fara ut och fota. Sådär annars så fick jag reda på att det först kommer mera storlekar på en pippitröja till en butik först i mitten av april. Köpte redan en pippitröja för två veckor sen, men jag ville ha den lite längre, men då måste jag vänta så länge, så jag kanske börjar använda den iaf. (:

DIXI 1 ÅR

Hej! Drar snart iväg till skolan. Timmarna idag är väll helt okej om jag kommer ihåg rätt, men jag får sluta 20 minuter tidigare för jag ska till frissan, najs. Sådär annars fyller sötdixi 1 år idag, så hon får stå för bilden!

heartcakeDen här kladdkakan gjorde jag i lördags, före jag skulle till Öjberget med Mira. Ska använde lite av den till cakepopsen jag skulle gjort idag.

S C H E M A

MÅNDAG

Var på otroligt bra humör hela skoldagen (förutom på matte..) och är det fortfarande. Jag for med Ida till skolan och började då dagen med matte, sen historia (par arbete med Ida tihi.), sen moddex2, och sen 2 timmar rätt jobbig rinkbandy på gymppan det jobbiga var att det var så varmt, men jaja. Efter att jag kommit hem från skolan gick jag i en varm dusch, åt mellanmål och sen kom min moster och kusinerna oscar och isak hit :). Dom är här fortfarande, men min mattebok är framför mig, så att.. ^^ Hörs människor!

Nyduschad på bilden, så därför är mitt hår så 'mörkt'.

Svar på frågestunden del1

Har du något husdjur? :)
sv: Ja, en hund som heter Dixi. (:


Favoritmat?

sv: Kanske pizza (;

Bästis/bästisar?
sv: Jenna<3


Har du pojkvän?

sv: Ne (:

Gillar du någon pojke nu?
sv: Kanske :).

Vad heter alla i din familj?
sv: Min pappa heter Tom, min mamma Nina, mina två bröder Jonatan (12) och William (9).

Vem av dina kompisar har du kännt längst?
sv: Jenna och Bella.

Vad tycker du om att göra på fritiden?
sv: Vara med kompisar, baka, fota och idrotta. :)

Tränar du någon sport?
sv: Friidrott.Pizza/hamburgare?
sv: Pizza


Om du ska beställa pizza varifrån beställer du då?
sv: Från kotipizza. (:

Vilka burgare tycker du mest om?
sv: öö, kanske cheeseburger eller nått. XD

Hur kom du på idén att skaffa blogg?
sv: Lina och Sara hade en blogg så ja(;

Vad heter din hund?
sv: Dixi. :)

Kigurumi/ziperall/onepiece?

sv: KIGURUMI♥


10 närmaste?
sv: Jenna, Ida.H, Mira, Nora, Wippe, Bella, och några andra från kvevlax kanske? (:

Favoritfrukt?
sv: Äppel och vindruvor trorja :).

Favoritfilm?

sv: Ser så himla sällan på film, så det får nog vara New years eve.

Ämne du är bäst på i skolan?

sv: Kanske matte (konstigt nog...) annars kanske teckning eller något.

Vilket är ditt drömjobb?
sv: Läkare eller arkitekt.
öjberget lördag & söndag

Hej! Igår var jag ju till öjberget med Mira som var planerat för en vecka sen, men idag när mina bröder skulle fara dit bestämde jag att jag skulle med, så jag tog med wippe och så var vi där, och kul var det båda dagarna! ^^
 
19 februari

Hej :). Jag kom just hem från öjberget, och lyssnar på musik, chattar osv. Ska snart laga ett inlägg med bilder från när jag var till öjberget igår med Mira, och när jag var idag med Wippe. Idag ska jag nu bara vara med Wippe och sen på träningar. Ni får bara en lagom ful webcam bild jag tog för några dagar sen, men hejdå!

Svar på en onödg kommentar

Jag kom just hem från öjberget och fick en kommentar av en nolifer, roligt värre. Sådär btw. så kommer det svar på frågestunden imorgon!


Mitt svar är bara att du kan håll käften och sluta komma med onödiga kommentarer, eller så spårar jag upp din IP-adress och så får vi se om det fortfarande är lika kul att kommentera.

-> öjberget ft. mira

Ska äta något och laga mig färdig, sen ska jag till öjberget med Mira och åka slalom najs. Frågestunden (som jag själv glömt) kommer upp ikväll eller imorgon, jag har sen just bakat kladdkaka (som sen ska vara till cakepopsen), vadå matblogg?

Men hejdå! Bloggar sen.
Det där fina såret i pannan har jag fått från skolrinkbandy.

hemlagade oreokakor

Hihi, skrev oreokakor bara för att det lät så sött, säger annars kex, heheheheh.Dom blev mycket godare än köpta, kanske inte ser så bra ut men iaf.

lördag morgon

Hej! Vaknade urtidigt idag. Efter att jag vaknat så åt jag morgonmål (=frukost) och sen har jag bara varit på datorn och kollat på kläder. Ska väll köpa två klockor, och kläder, nångång. Sen ettpar USA-converse, men dom kanske mamma och pappa köper åt mig när dom ska till New York. Men jaja, ska snart baka cakepops. Och ungefär klockan två är Mira och jag vid Öjberget och åker slalom, najs.

Men ska börja med att gå ut på en promenad med fjanten på bilden, hörs!

choclate fudge brownie

Hej, ska ha fredagsmys med familjen, hejdå!

Update: Tänkte bara göra en update, istället för ett nytt inlägg. Glassen var urgod, lagade inte cakepops idag utan tänker laga det nån annan dag. Igår bakade jag hemlagade oreokakor, vilket blev urgott! Ni får bilder sen, hörs!

Bäst kvalite, helt ok söt. Jag vet cookie dough är godare, men lillebror valde, så.. :)

8)


Bilden är inte min.

från sommaren

bara fyra ord, jag vill ha sommar.


ffredag

Hej. Skoldagen var sådär, nu äter jag vitchoklad omnomnom. 8) Jaja, ska snart baka cakepops. Har inget annat att säga, ha en bra dag, eller nått. ^^ (:

---

klockren 8)
klicka på länken så fattar ni, bild från google.

rinkbandy

Hej människor! Jag har just druckit o'boy gjort undan någon läxa, läst lite bloggar och såntdär. ^^
Idag i skolan så hade vi skolrinkbandy som gick som det gick, efter det friends timme, och efter det religion som jag seriöst nästan somnade på. Ikväll ska jag väll baka nånting och ja. På fredag ska jag kanske endå inte till Mira eftersom vi flyttar det till nästa vecka (?) så att jenna, fanny & becca kan komma :).

Bilden tog jag för nån dag sen då jag hade smultron på mina plättar (alltså pannkakor)
Jag bara saknade sommaren så mycket heheehehheheheeheh. 8)

to keep your heart strong
Bara ettpar random egopix för att det skulle bli ett andra inlägg för idag, ska packa väskan tills imorgon när vi har skolrinkbandy, laga läxorna och sedan sticker jag iväg till botniahallen med Ida och joggar, see ya!

vanliga onsdag

Hej! Skoldagen var tråkig. Har ätit mat och så ska jag bara sitta och chilla framför Youtube, senare på kvällen blir det läxkäsning och lenkki med IdaH. Jaja, hörs!

alla ♥ dag bakelser
Hej, sitter och läser på religion eftersom vi har förhör imorgon, 4 sidor. Jag kunde inte vara med Jenna för hon skulle med sin familj nånstans. Idag åt jag alla hjärtansdagbakelse, så himla söt. XDXD

Okej, hela min blogg blir fylld med en massa allahjärtansdag inlägg, men jaja, hejdå!

------

Hej! Skoldagen var tråkig. Andra femman fick kärleksmums (=mockarutor skrev bara kärleksmums för att det var alla♥dag), men inte vår klass, så Jenna och jag ska baka nu istället, ses! hihohe 8)

alla hjärtans dag

Alla♥dag

Hej! ^^ Drar snart iväg till skolan, men tänkte berätta sådär snabbt om gårdagen. Jag var ju då vid Nora, emn sen for vi och åkte pulkka h3h3h3h, när jag kom hem åt jag plättar (=pannkakor). Nu har jag lagat mig färdig och sitter och chattar med Mira och då Jenna som jag även ska vara med efter skolan. Men hejdå och ha en bra alla hjärtans dag eller hur man nu säger :).

♣♣♣♣♣♣♣♣♣

Bilder från kanske oktober 2011, Jenna är fotograf!

U S A - Inspiration del 2

Bilderna är från weheartit, för att se del ett klicka HÄR.

Veckans schema

HAHAHA

Tahaha, Noras lillasyster är bara för söt!

MÅNDAG

Hej! Skoldagen var helt ok :). Nu sitter jag här vid Nora och spelar Transformice, pinsamt... XD Hehe okej, men nu började en ny bana, hörs! ^^


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


söndag

Tio fakta
1. Hemstad/ort -
2. Hårfärg? - Bloooond.
3. Längd -  nånting på 150 cm :)
4. Frisyr - öö
5. Ögonfärg - brukar vara olika, gråblå, klarblå, gröna
6. Skostorlek -  36-37
7. Humör - tråkar
9. musiksmak - sånde bra musik, h3h3h3h.
10. Vänster eller högerhänt -  Höger

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - Jadå
2. Tror du på kärlek? - jå
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? -  kanske
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - kanske
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - kanske
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? -  ö nej?

7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - jodå
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - beror med vem?
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Om man vet om det är det ju inte hemligt(;
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - jo

Tio saker
1. Kärlek eller pengar? - Kärlek!
2. cider eller öl? - Cider, alkoholfri då.
3. Dag eller natt? - Både och.
4. singel eller förhållande? - *Forever alone*
5. Tv eller internet? -  Internet
6. Pepsi eller cola? - Ingen, men cola.
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? -  ingen skillnad
8. Färgfoto eller svartvita? - Båda :)
9. Telefonkontakt eller face to face? -  båda!
10. Bilddagboken eller myspace? - Hehe ingeeet.

Har du någonsin
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - vetjag.
2. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Har väll alla :)
3. Har du hoppat bungy jump? - nej, men skulle vilja!
4. Har du nånsin varit med i en olycka? - Nja.
5. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Ne :s
6. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Kanske
7. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej
8. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Jå

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - Jo!
2. Är du glad? -  Nåjaa
3. Är du fundersam? - kanske
4. Är du uttråkad? - Jo ?
5. Är du tysk? - HAHAH nä
7. Är du italienare? - neee
8. Är du fransk? - nepp
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? -  Jo
10. Gillar du någon just nu? - *forever alone*

Om dig
1. Namn? - Linn
2. Var bor du? - Finland 8)
3.hur många barn vill du ha?- vet jag
4. Vill du gifta dig? - Jo
5. Rullar du spaghettin eller skär du den? - bådeoch.
6. Har du ätit sushi? - nee :s
7. Favoritglass? - Ben & Jerry's ♥
8. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - Kanske 3?
9. Humör? - Fråga du ju redan. :)
10. Vad vill du bli när du blir stor? - Läkare, eller vetjag. :)

Fyra Grejor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Nej
2. Har du en hund? - jodå :)
3. Sover du helst själv eller med någon? - Int vet jag
4. Tror du på spöken? - nä

Skulle
1. Skulle du vilja vara längre? -  Nej
2. Skulle du vilja väga mer? -  Nej

Kan
1. Kan du röra på öronen? - Nej ):
2. Kan du slicka dig på näsan? - Nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - Ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - jadå
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Jo då ja sover. 8)
6. Kan du sjunga bra? - nä
7. Kan dina vänner lita på dig? -  Jepp!
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Ne
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Beror på

Har
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Har väll alla vid något tillfälle
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - jadå
3. Har du syskon? -  Jo
4. Har du ljugit på någon fråga ? - nej
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - nej, är jag rätt säker på :).
6. Har du katt? - nä
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - Nja
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - Nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? -  nej
10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - Nä

Vem
1. Vem älskar du? - Dixi, familjen och kompisarna
2. Vem kan berätta allt för dig? - Mamma, pappa, Jenna, Bella, Ida H och alla andra underbara kompisar!

Nu ringer jag åt nån kompis, ciao!

Cupcakes ft. Mira

Bakade ju cupcakes igår med Mira, skulle vara sådär halft alla♥dag tema, meeen det blev ju som det blev med det temat hehe, men söta och goda? check √

 

Mira tog med sig några cupcakes och bilden efter det visar hur ledsen jag blev när Mira for hem aw.

FruktsalladNytagna bilder

Sitter framför datorn med fruktsallad, mys. Ska senare ikväll också i bastun, annars har jag inte så mycket att säga, hejdå!

MirA

Mira + skratta + prata + datorn + baka cupcakes beskriver min dag. Jenna kunde inte vara med men det var endå kul :). Ni får bilderna på cupcaksen snart, hejdå.^^

Några helt söta webcam bilder.


Vill ha

lördag

Hej! Har videochattat med Jenna de här senaste timmarna och talat om allt möjligt. Eller vet inte riktigt 'senaste timmarna' men i alla fall i ungefär 2 timmar. Har också gått i duschen mitt hår var jätte smutsigt, har fixat mig och nu håller jag bara på att vänta att mittt hår ska torka så jag kan platta det. Har inget mer att skriva, men ska kanske köpa en pippi tröja nånstans ifrån, men vi hörs!
Gammal bild från Januari. ^^

U S A - Inspiration
Bilderna är från weheartit.

Har suttit och nördat weheartit, helt okej. Men jag ska så säkert köpa ett par USA converse, USA bikini, och en USA stickatröja, hade tänkt köpa en när jag var i Stockholm, men den var så tjock så jag köpte den inte, men ångrade det.

F R Å G E S T U N D

Jagvet, jag hade det för inte så länge sen, November (?) Men tänkte ha nu igen :). Hehe, så fråga vad ni vill om KOMPISAR, FAMILJ, RESOR, SKOLAN, FAVORITSAKER osv.

Så många har ju haft frågestund så nu har jag också det frågafrågafråga!Svaren kommer nångång nästa helg. ^^

En bild från varje årstid

Tänkte laga in en bild på mig och Jenna från varje årstid. Sött!<3

Våren 2011


Sommar 2011


Hösten 2011


Vinter 2012


sis ♥

friday in my heart

Tihi, konstig rubrik, men jaja. ^^ Skoldagen idag gick snabbt, men var tråkig. Efter skolan tog jag med min laptop till Nora och vi har nördat sims3 och nu läser jag då bloggar, chattar med Jenna osv. Men hejdå ha en bra fredagkväll!

My room

Bara snabba bilder på mitt rum ifall nån ville se, det är inte så himla fint men jaja. ^^ Ska köpa mera saker dit och måla om skrivbordet och en massa, så ni får kanske se bättre bilder nån annan gång.

-----------------------

Vaknade urtidigt idag, så jag har hunnit öva på prov, lacka naglarna, duscha, fixa mig, äta och nu vara på datorn. Idag har vi ju då geografiprov, vet inte riktigt hur det kommer gå, men jaja. Ska gå ut med Dixi, och sen sticker jag iväg till skolan, hejdå!

Tihi söt bild jag hittade, men den är inte min. ^^

OM 2-3 VECKOR ÄGER JAG EN KIGURUMI

Nu har Jenna och jag beställt hem varsin hellokitty kigu. Men nu ska jag läsa på geografi så det inte går lika dåligt jag förväntar mig. Om ni vill se hur en kigurumi så finns det i inlägget under.

Arkivbildfint. ↓

P&K (tihi tog av jenna)

Kigurumi


Ikväll beställer jag och Jenna varsin och den kommer om två-tre veckor. Hehe längtar urmyki!


I alla fall var skoldagen mindre rolig, och dagen kommer då gå ut på att läsa på prov, göra läxorna och bara chilla. Sen på kvällen kommer ju Jenna hit då. Kusinerna kommer inte eftersom dom är så förkylda, ska kanske också baka nånting idag. Sådär btw. är det imorgon fredag. Vi hörsss. ^^torsdag

Hej! Far snart iväg till skolan med Jenna. Helt okej timmar har vi ju ändå, modersmål, engelska, musik x2, teckning och religion. Efter skolan ska jag öva på geografi och så kommer kusinerna hit. Även senare på kvällen beställer jag och Jenna hem världens mysigaste kigurumis! Vi hörs!

hehe fail när mitt ena ögonbryn ser konstigt ut det typ står uppåt, men det var när jag hade huvudet neråt, om nån fattade.

HAHAH


Bild från 9GAG.

◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊varit ut på lenkki med Ida

Hej människor! Nu har jag varit ute på lenkki med Ida.H och läst på geografi. Har nu även gjort läxorna, och Jenna ringde just och sa att hon fick pengar av sina föräldrar, happy moment! Så beställer antagligen kigurumisarna på torsdag kväll. Och senare ikväll så far jag väll till Nora.

08:07

Igår beställde jag inte från kandeeshop, eftersom jag ska beställa någon annan gång, och då mer. Men nu är det närmare än nånsin att Jenna och jag skaffar en kigurumi, Jenna ska bara fråga sina föräldrar, najs! I alla fall far jag snart till skolan, eller om typ en halvtimme. Idag vaknade jag 20 före 7, och ingen väckte mig. *stolt* Nejmen därför hann jag fixa mig färdig tidigt osv. Men hejdå!

tisdag

Hej! Skoldagen var tråkig, blir inte heller någon lenkki idag, men far ut på lenkki med Ida.H imorgon.
Sen så kanske jag senare ikväll köper en tröja + tygkasse från kandeshop. 8)


Arkivbild från kanske weheartit, minns inte.

aw

Veckans schema


Som ni ser ska jag alltså inte göra så mycket denna vecka, kommer säkert göra annat också, men hittils så är det såhär som jag planerat. ^^

måndagen

Hej, kan nu börja med att berätta om skoldagen, matte och hissa var helt okej vi hade vikarie, sen modde x2 var rätt kul vi hade friskrivning, och sen gymppa x2 så skrinnade vi det var kul, men oj så trött man är efteråt. ^^

Efter skolan när jag kom hem drack o'boy och åt smörgås omnomnom, idag i skolan hade vi korvsås, vilket jag hatar så jag var hungrig när jag kom hem. Sen efter det har jag nu lagt på mig min rosa mys huppari (hoodie) och bara chillat och läst bloggar. Resten av dagen ska jag inte göra något speciellt. (:


Nora II

yesterday

Det här hade jag på mig igår, Jeeeeeete fin bild.

söndag morgon

Hej! Jenna och jag har fjollat typ hela natten. :D Men i alla fall vi åt just morgonmål och nu ska vi städa mitt rum och sen far vi kanske ut och fotar eller något, ni får se bilderna från igår kväll/natt, bilderna talar.
+++

Hur smart hund är inte det här?

00:22

Hej! Jenna tillbringar natten här och hittills har vi haft ansiktsmask, ätit godis och chips, druckit o'boy, skypat och fjantat oss, nu ska vi väll bara prata, men hejdå! :)

Update: Rubriken är sen sådär btw. finsk tid. ^^


C H O C L A T E C A K E

lördagsmys

Idag har jag än så länge hunnit videochatta med Jenna, gå ut med dixi och på samma gång hämta mina utebyxor från IdaH. Just nu äter jag godis och lite senare idag kommer Jennasötis hit!

Jenna gästbloggar!

hej,Linn gäst bloggar åt mej och jag gäst bloggar åt henne(:
idag så har jag och Linn tänkt att jag ska ta natten hos henne , får sii hu våra planer
blir , men har inte gjort så mycket idag , men skall snart gå i duschen och sedan iväg till 
linn,typ å bara chilla (: 

bild bomb ↓


jag är fotograf (bilden är tagen med linns kamera) 

bild från sommaren :) , måst medge att jag e rätt så söt i bakgrunden:) brunisar:) årkar inte klicka in fler bilder från arkivet :) 
hejdå(://jenna ( HAPPYGRL.soclog.se )

++++++++++++från fredag kväll

Igår på kvällen for jag ju till Jessica med Jenna, Mira, Ida och Wippe, sjukt nice kväll! Det var nog några andra där men ja. Tänkte nu visa bara två bilder från igår som är Jessicas (:

IT'S FRIDAY

Hej! Har så mycket att berätta så jag vet inte var jag ska börja. Men Jenna kom till mig efter skolan, vi städade överallt i huset och bakade världens godaste och sötaste kladdkaka, och sen for vi ut och fotade i det urfina vädret, JagvetintevadjagskullegöraomintduJennafanns!

Ikväll far jag till Jessica, med Jenna, IdaH, Mira och en massa andra typer, kmr bli helt najs!Sista bilden från weheartit!

from november 2011

Alltså det är flera bilder jag inte visat, och som jag själv inte sett som jag tänker börja visa, sötisjenna e fotograf till bilderna! Jag redigerade dom med nån random udda text. ^^

2 februari

Skoldagen var tråkig, modde och engelska var urtråkigt, musik x2 var okej andra timmen var bättre, sen teckning x2 som var helt okej.

Igår var jag och Jenna i kvevlax, först var vi vid sale och chillade då och sen for vi till bibloteket och sen till Sale igen där Miras mamma 'plockade' upp oss, sen vid Mira pratade vi bara. (: Sen ikväll far jag till Nora och nördar sims. ^^

→ kvevlax ft. jenna

Hej! Skoldagen var no helt chill, historiaförhöret var rättså lätt också. (: Men sen efter skolan så kom Jenna till mig och då drack vi o'boy (och tro det eller ej) .. lussebullar, najsnajs! Sen videochattade vi med Sandra, eller mest jenna för jag spelade Tempel run på ipaden. Sen så far jag och Jenna till kvevlax först e vi lite vid Sale och kanske äter glass elr godis. ^^ Men nåja sen så ska vi då ti Mira och vad vi ska hitta på där vet jag inte, hejdå!
Dixi
Blev bilder på dixi och nån annan random, bilden på snön är sen inte redugerad.