MÅNDAG

Haha, jag år 2005 på legoland ;).

Hej, skoldagen började med hissa & matte, fortsatte med 2 timmar teckning och sen 2 timmar knytkalas oh såg på film. Chill dag, ska fara till Bella ikväll och imorgon är det 1 maj, alltså börjar sommaren närma sig. Måste även hitta en vårfest klänning, tips på sidor? haha. Men vi hörs! ♥

PICNIK♥

Hej, har haft picnik med Jenna & Nora i solen haha. Även hoppat på trampolin och varit på datorn :). Ska väll välja kläder för imorgon, fota, nörda instagram, packa skolväskan, redigera bilder och en massa annat innan jag går och sover, vi hörs!

Alva


SPRINGFEELISCanon 550d + 50mm 1.8, lagar snart en ny header!

S(K)ÖNDAG

Hej! :) På morgonen gick jag i duschen, städade rummet, lagade läxorna och for ut i hängmattan (i shorts & t-shirt♥) och atm sitter jag vid Nora och spelar sims, chattade just med Buster och spelade tfm också, men vi hörs!

Två senaste från instagram, follow me: lllinns

YOLO - you only live once


Bjuder på två bilder från idag haha. Snart kommer Nora och Jenna till mig, funfun. Vi hörs! :)

American pancakes

På morgonen lagade jag och Jenna American pancakes, mys! Här får ni bilderna jag lovade, hörs!♥

HOW NICE?

Havreflarn

Haha, dom var rätt goda och var lätta att laga, men utseéndet är inte det bästa ;).

Glömde nämna att jag och Jenna bakade havreflarn igår, på natten såg vi på filmen Saknar dig, den var rätt bra :). Nu på morgonen har vi sett på tv och lagat American pancakes som ni sen får bild på!

MYS MED JENNA

Hej! Är atm vid Jenna, ser på Let's dance, äter en massa gott (haha kladdkaka, chips, godis, limsa och så ska vi äta pizza) ska också se på film, mysa ännu mer i våra kigusar, äta "mat" och vara på skype, vi hörs kanske sen ikväll! :)


↑Hihi kvällshumor^^

FREDAG

Skoldagen gick ursnabbt, skrev 2 förhör, ett rellaförhör som gick bra med tanke på att jag glömt boken i skolan och ett BiGeförhör om skelettet som gick rätt bra. Nu ska jag spela tfm och prata med nån på skype, ikväll blir det mysasi vid Jenna! ♥

En bild på oss från hösten

SENASTE FRÅN INSTAGRAM


Follow me: lllinns

Fått hem saker från junkyard, lagat läxor, kollat på söta bilder^^, cyklat till smarket med Wippe, köpt en ny hoodie och så en glassbild från pyhä (texten kommer inte i ordning med bilderna) Har du inte instagram på din telefon, så besök webinstagram!

Chubby cuppy cake boy

19:10

Riktigt rolig & chill skoldag, efter skolan så cyklade jag och wippe till smarket, haha var himla fjolligt och roligt, nu är jag här hemma och myser, skypar med några människor och såntdär. Sen ska jag läsa på 2 förhör som vi har imorgon och laga läxor, orkar inte.. Men jag bjuder på några bilder från när jag och wippe var vid smarket, dock så var inte all "mat" till oss själva utan, jag ska sova  över vid Jenna imrn så därför köpte jag lite godis, haha. ;)Rubriken är finsktid!

→skolan

Hej, ska snart till skolan. Idag simmar vi de 3 första timmarna, sen har vi kanske engelska, och sen dom två sista timmarna teckning och friends i think, men vi hörs! :)


↑Snabb, nytagen webcam bild. För några dagar skaffade jag sådär btw instagram, ska göra ett inlägg om det, men jag heter iaf lllinns där, ifall nån undrar.

godnatt i förväg

Har skypat med Linus, Jojje, Juuso och Nicolina den senaste timmen, ska nu gå i duschen och laga alla mina läxor, ska väll även packa väskan för att vi ska till simhallen med klassen imorgon i skolan, kommer bli chill dag. Vi hörs!♥

Cyklar även till smarket imrn med flickan bilden, gammal bild och redigering bjuder jag på haha..

ALVA


RANDOMSka laga läxorna nu och sen fara ut och fota, vi hörs!

ONSDAG

Började skoldagen med ett moddetest hade även matte den timmen, sen finska som gick helt okej, 3dje timmen gjorde alla lite alltmöjligt haha, fjärde timmen så for vi ut och joggade och dom två sista timmarna bestod av lame teckning och sen religion. Men vårvädret var urhärligt, ska gå ut snart, ska bara laga läxorna och såntdär. Ikväll så ska jag på terängcup (som går ut på att man ska jogga 2km som är typ en tävling) + poäng till alla som orkade läsa dethär!

kokosbollsbak

Andra 'mat' inlägget idag, hehehee
Efter det senaste inlägget så var jag lite på datorn till, sen gjorde jag läxorna och så kom Jenna, vi bakade kokosbollar och hoppade på trampolin, men nu ska jag laga mig färdig och ta en tidig natt, vi hörs! ♥

PLÄTTAR


Plättar = pannkakor typ. Haha, glömde att göra läxorna så ska göra dom efter detta inlägg.. Men får se om jag bakar eftersom mamma gjorde plättar, men kusinerna kommer inte för dom har fått feber.

från junkyard

Igår kväll kom ju mina älskade paket från junkyard som jag sa idag på morgonen och nu ska jag visa er vad paketen innehållerT som i tisdag

Hoodie: junkyard.com & Jeans: Gina tricot & Converse: Aleksi

Skoldagen har varit rolig, i alla fall de flesta timmarna. När jag kom hem åt jag yoghurt och nu är jag på datorn och letar recept för att jag ska baka idag, ska väll också göra läxorna innan mina kusiner Oscar (3 eller 4år) & Isak (2år). Hörs! ♥

PAKET FRÅN JUNKYARD

Igår kväll fick jag dessa paket, visar vad jag fick när jag kommer hem från skolan, måste fara nu, hörs!♥

20:30

Hej, efter att jag for hem från Nora (klockan 7) för att jag skulle göra mina läxor, men istället var jag ute och hoppade på trampolin och drack o'boy med min lillebror. Ska nu hoppa i duschen och sen laga mina läxor, vi hörs imorgon nån gång! :) (rubriken är finsktid!)

Tog ur min donut (=tofs, knut, bulle, W/E) så då ble mitt hår såhär lockigt, vackert.....

DENNA VECKAS SCHEMA

Gjorde det snabbt och slarvigt, förlåt.

MÅNDAG

Hej, skoldagen var okej, är vid Nora idag igen och ska hem och äta nu, brb. Jaja nu är jag tillbaka, haha, ska väll spela sims3 nu, så vi hörs alla fina! ♥ (oj glömde publicera inlägget men gör det nu)

Dixi


NORA

FROGHej! Idag har jag varit vid villan hela dagen (vi såg en groda aaw) och när jag kom hem åt jag urgod mat + efterrätt, och nu ska jag vara vid Nora en stund och spela tfm och kanske sims3 :).

DAGENS (mys)OUTFIT

Mjukisbyxor - ?, Huppare/hoodie - HM, Skor, ?


Inte direkt bra bilder men lev med det!

mys

Hej! Sitter är vid Nora och spelar tfm & sims3 och myser i min kigurumi, och äter dethär på bilden, ska väll slänga upp dagens outfit om jag orkar annars spelar jag väll ännu mer sims, haha jaja, vi hörs! :)


Alva

Canon 550d + 50mm 1.8, Noras lillasyster

PIZZA

Hej! På morgonen så gick jag i duschen och städade mitt rum, sen kom Nora och vi kollade i fotoalbum och sen for jag till henne och spelade tfm. och så for jag hem och åt pizza och nu är jag här igen haha. Jaja eftersom jag inte har några bättre bilder att bjuda på så får ni bilder på... pizza. Men vi hörs! ♥


NU ÄR DET FREDAGSMYS

Ska snart se på let's dance med familjen och andra tv-program, men vi hörs alla fina!♥

svar på en kommentarsvar: Kanske inte ett proffsredigerings program, men picnik! Det går lätt och snabbt och så finns det ändå liksom allt jag behöver för att redigera mina bilder. Har även photoshop, picasa3 och pixlr, men picnik är det program som jag använder mest!

Update: Nu har ju picnik stängt men jag använder picmonkey som är ungefär likadant som picnik nu mest, har även gimp :).

NYTT

'Shorts'↓


Nagellack och strumpor↓


Tröja↓


Mysig huppare/hoodie↓

FREDAG

Skoldagen gick snabbt och var allmänt chill vi fick även tortilla idag i skolan, efter skolan for jag med Jenna till GW-gallerian. Haha det blev en massa fjållas, ätas på hesburger (wayne's coffee är borta :<  ) och sen drack vi limsa på det nya cafeét och såklart köpte kläder. :) Ska fota inköpen nu och senare ikväll far jag väll till Jenna och sover över, men vi hörs!


Golden retriver


Canon 550d + 50mm 1.8, Bellas hund!

1942012Hej! Hela kvällen har gått åt att spela tfm, äta godis, göra lite lätta läxor och lacka mina naglar blodröda (dock blev det inte riktigt bra eftersom röda nagellacket var lite gammalt hehe...). Imorgon är det fredag och det är matteprov, men tänker dock inte läsa nånting och så får jag hoppas att det går bra ska även cykla till gw-gallerian med jenna, men vi hörs! :)

videkissor

3 FRÅN IDAGHaha, jag har ju somsagt varit vid Bella idag, vi har ätit varma smörgåsar, cupcakes och lite annat, varit på datorn, och varit ute :).

heart


BELLA

Hej! :) Är vid Bella för tillfället, skoldagen var väll okej, fast den sölade sig fram. Bella och jag ska väll gå ut och fota och typ äta nånting, men ni får bilder när jag kommer hem, kram

Somsagt är jag ju kär i bellas macbook heheehehe


NYAN CAT

Nån annan än jag som fortfarande gillar nyan cat? ;)KLADDKAKA

Bakade ju igår en kladdkaka med Jenna och sen dukade vi fint på en bricka och tog upp på rummet och åt, men här kommer bilder! :)


DAGENSJeanen och toppen är från kappahl och spetströjan är från Gina tricot! Skoldagen var väll annars bra förutom när vi uppträdde på morgonsamlingen gick åt röven (förlåt). Jaja sitter här vid Nora nu och nördar tfm, men vi hörs! :)

HIMMELSBLÅ

Depend nagellack från KICKS, älskar färgen! Jaja, men drar till skolan nu, ni får bilder på kladdkakan när jag kommer hem!

gårdagens 'skype'samtal med buster & andreasIgår var jag ju då med Jenna, förutom att vi hade ett skypesamtal med buster & andreas så bakade vi en kladdkaka, såg på vårfestklänningar och pratade, när hon for hem lagade jag mina läxor och såntdär. Nu på morgonen har jag gåtti duschen städat hela mitt rum och fixat mig. Vi har även stafettisuttagningar (kommer inte gå så bra om man tänker på all snö som kommit inatt) och så ska min klass och då jag uppträda på morgonsamlingen med nån "orkester" vilket kommer gå skit, men vi hörs alla fina! :) LAgar in bilder på kladdkakan om jag hinner före jag far till skolan.

TISDAG

Skoldagen var väll helt okej, nu e Jenna sötis här vi har ätit choklad och ska baka en kladdkaka, jaja vi hörs! :)

raindrops


MÅNDAG

Skoldagen var väll rätt perfekt innan jag fick veta att vi skulle ut och jogga dom 2 sista timmarna på gymppa, perfekt med jeans och stickavantar säger jag bara... Jaja, men annars var väll skoldagen helt bra. Efter jag kom hem från skolan har jag endast hunnit äta mellanmål och trycka i mig lite godis, ska väll laga läxorna nu då, men har ju terrängcup (alltså ska jag ut och jogga ikväll nu också, great!) såatt, men hejdå! :)

Hihi, eftersom jag inte har några bilder från idag direkt så får ni lite roliga/sanna bilder istället!

BESTÄLLT HEM FRÅN JUNKYARD

Beställde egentligen hem igår kväll, men orkade inte göra ett inlägg då så här har ni det! (kommer bilder när jag fått hem det!) Bilderna är såklart från junkyards hemsida!


friidrott

Äntligen fick jag hem de nya kläderna till friidrott, kommer få ännu mer så jag visar när jag får det (ska ännu få shorts och nånting annat ännu) :)

MISS SUMMER


NY BLOGGDESIGN

Ville ha en mer vårig design, men den blev lite för rosa, så ändrar den nån gång under veckan, menmen, kommentera gärna vad ni tycker! :)

Update: Ändrade rosa rubrikstexten till grå, så nu får det vara såhär ett tag!

SÖNDAG


Hej! På morgonen åt jag morgonmål (det på bilderna) och sen for jag ut på en lenkki med mamma. Efter det städade jag rummet och så for jag till Nora, och jag är här ännu och snart ska jag på friidrottsträningar, men vi hörs! ♥

gårdagens disco outfit

Tröja - Victoria secret (?) i NewYork | Jeans - Kappahl, omlagade | Klocka - Ur&penn, jetset | Arband - nomination


DE SENASTE 24 TIMMARNA

De senaste 24 timmarna har bestått av skratt, dans, disco, godis och tortilla på ett ungefär!

LÖRDAG

Hej! Igår for jag ju till Bella och fixade oss till disco sen kom Julia också och så åt vi tortilla och godis och sen for vi till disco där var en massa andra också som jag inte orkar räkna upp, men discot var kul! Skriver på Bellas MacBook (kärlek till den altså!♥) så därför får ni inga bilder från systemkameran men däremot webcam. Jag och Julia sovde sen över vid Bella efter discot och då var vi uppe och skickade med en massa pojkar haha... Idag så har vi inte gjort så mycket, Julia for för en stund sen hem och ja. Ni får bilder och sånt när jag kommer hem, hörs!

PIANO


IT'S FRIDAY, FRIDAY

Skoldagen var bra, när jag kom hem gick jag ut med hunden Dixi, för tillfället dricker jag angrybirds limsa och äter godis. Är sådär allmänt glad, haha,  ha en bra fredag! :)


waterdrops

TORSDAG

Hej! Skoldagen var helt chill och direkt efter skolan cyklade jag och Wippe till smarket, där köpte vi en massa "mat" haha, och sen var vi vid Masku i en timme och provade soffor. ^^ Nu är jag hemma, orkade inte alls äta mycket så har ju godis och sånt som jag troligtvis sparar tills imorgon när jag ska till Bella, då far vi på disco och sen sover jag över vid henne, mys! Jaja, vi hörs! :)

LENKKI

Hej! Efter att varit på datorn i nån timma gjorde jag iaf nånting vettigt, jag gjorde läxorna och sen for jag ut på en lenkki med min söta hund dixi :). Nu ska jag gå i duschen och sen ska jag väll läsa en bok och äta nått och så blir det natten för min del. Imorgon har vi rätt chill timmar och en till stafettkarnevalsuttagning, sen far jag förhoppningsvis med Wippe till smarket och kanske gw-gallerian, men vi hörs!

Bjuder på en otroligt ful webcam bild som är nytagen.. Mitt huvud ser ut som en fiskskål, haha!

SPACE

weheartit

förlåt. för. min. humor.2 things i miss

Flickan på bilderna och sommar!

O som i onsdag

Hej! Skoldagen var bättre än förra dagen började med en timme lätt matte, sen finska som gick bra, sen historia som blev bortpratad, sen stafettuttagningar som gick bra trorjag, sen teckning och religion. Har även urlätta läxor till imorgon och ikväll ska jag väll försöka fara ut på en lenkki och kanske läsa en bok, hörs! :)

Nytt från New York

Mamma och pappa kom hem med dethär till mig från newyork, fick urmycket fina underkläder från Victoria Secret, men eftersom jag inte har nån lust att visa underkläder på min blogg så får ni det andra istället! (;

Urfin USA tröja, älskar den!↓


En fin sommartopp med spetsrygg↓


Ett nattlinne, men jag använder inte nattlinnen så mycket, menmen. ^^↓

En bikini, hade egentligen tänkt ha en ljusgul utan någonting extra, men gillar ändå denna↓


Underkläder från Victoria Secret, som ni inte får närmare bilder än såhär.↓

Godis♥

TISDAG

Skoldagen var inte den bästa, när jag kom hem lagade jag läxorna och sen for jag till Nora, vi har just varit till bokbussen och jag hittade för en gångs skull 1 bok. Har inte mycket annat att säga, hörs sweeties! ♥

dagens

Bilden till höger tog min storebror utan att jag visste om det, vackert!↓


Tröjan och solglasögonen är från HM, jeansen från Gina tricot & Conversen från Aleksi.

WIPPE HÄR

Idag har jag varit till villan och huggit träd eller nått sånt, sen for jag hem, åt och duschade och nu är Wippe här, hoho vi äter mentos och så ska vi väll gå ut snart också, så ni får våra fina webcam bilder sålänge, haha hörs!SALLAD


Hej! Igår hann jag inte blogga, eller bara på morgonen. Men jag ska berätta om gårdagen. Vaknade på morgonen, mös i min kigurumi, gick i duschen och for ut på morgonlenkki (somsagt). Sen så for jag ut och fotade & sånt där. Efter det kom mamma och pappa hem från New York, då var fammo&faffa och mommo&moffa här också och vi åt tårta och cupcakes. Fick även hem kläder som jag visar sen :). Åt denhär salladen på bilderna och senare på kvällen for jag till Wippe och blev en massa fjållas, sen for vi till lekparken och wippe fastnade i gungan... Sen for jag ut med Dixi och for och sovde.

I'm still waiting for my mum and dad

Snartsnartsnart kommer mamma och pappa hem från New York, hihi tycker Dixi beskriver bilden väldigt bra, så hon får stå för den!


sun(ny)day

Har för en stund sen varit ute på en morgonlenkki och sen for jag i duschen, för tillfället myser jag i min kigurumi och väntar på att mitt hår ska torka. Har inga särskilda planer för idag, mina föräldrar kommer hem från New York ikväll, och då ska dom firas eftersom dom just fyllt år :).CUPCAKES

Efter det senaste inlägget har jag hunnit städa mitt rum, hämta posten (och såntdär) och sen eftersom jag inte fick tag på Jenna så kom Nora hit istället och vi bakade cupcakes, här är bilderna!


Sådär btw. tror jag att jag gör ett försök på en vårdesign när jag är vid Nora ikväll, men jag behöver en ny header bild, så den nya bloggdesignen kommer först om några dagar.

EVERY MOMENT HAVE A SECRET

DIXI

GODIS

Har just varit till minimani och köpt godis och en 'jordgubbe' som man även kan laga till en påse, haha är dålig på att förklara. Sen for jag till Plantagen för fammo skulle ha nån blomma. Nu är jag hemma och ska snart äta mat och sen ska jag väll försöka få tag i Jenna!EASTER

Hej! :) Vaknade väldigt tidigt, och så fixade jag mig direkt, sen åt jag morgonmål, läste bloggar och så har jag just målat nos & morrhår i min lillebrors ansikte, för han ska ut och påska med sina kompisar. ^^ Själv ska jag inte påska i år, men ska väll snart till butiken med fammo&faffa. Sen blir det väll cupcakes bakas med Jenna! Min förkylning håller även på att försvinna, hör sweeties!


LETTER


TORSDAG & FREDAG

Torsdag: Skoldagen var väll helt okej om jag minns rätt, efter skolan packade jag väskan och sen for jag till fammo&faffa. På ditvägen beställde vi pizza och hämtade hem den. Jag åt ju somsagt pizza, och såg på tv. Såg ju mest på tv hela kvällen och sen gick jag och sovde, inget mer att säga om den dagen. :)

Fredag: På morgonen vaknade jag och var väldigt snuvig, men åt i alla falll morgonmål, sen såg jag på tv och fixade mig. Efter det promenerade vi i skogen med Dixi. Efter det läste jag en bok, åt mat och såg på tv. Sen for vi hem när jag var hemma så åt jag varmisar (varma smörgåsar) och sen gick jag på datorn, på datorn har jag chattat med Jenna och hjälpt henne med hennes nya bloggdesign. Sen  tvingade jag i mig varm havton saft (gillar det inte, men det är bra när man är förkyld.) och gick i en varm dusch. Snart blir det fredagsmys med chips, gurka, morot och dipp framför tv:n, ser troligen på Let's dance och några andra program. Men vi hörs fina! :) Här kommer några bilder från dom här två dagarna!


PLANTHehe, fin rubrik, kom inte på nån bättre.

Replotbron


-

gästbloggar again ganstaaa, haha lol men gud vill ha sommar nu, de har snöat två nätter i rad och vill inte ha mera snö! Linn e vi hennes fammo och faffa och kommer hem på lördag tro rjag , kommer lite bilder från sommaren nu för har inga andra bra bilder ! 

summer=party all day all night!♥
 hejdå sweeties! 

P&K / jenna

TORSDAG MORGON

Hej! Ska snart läsa två sista sidorna i historia och sen dra iväg till skolan, sötisJenna gästbloggade åt mig igår också, tack! ♥ Idag efter skolan är det ju påsklov, men jag ska vara vid fammo & faffa hela torsdag efter skolan, fredag, och sen på lördag är jag här hemma, sen på lördag kväll far jag igen till fammo & faffa och sen på söndag så kommer jag hem och då kommer även mina föräldrar hem från New York! Kommer inte kunna blogga så himla bra men jag har tidsinställda inlägg så att! Men hörs! :)


Magic


she doesn't know

hej alla söta , nu vet linn ingenting om att jag gästbloggar , men hur smart och
snäll är inte jag ? Linn läser till prov som hon har imorgon , så nu så hon inte behöver 
uppdatera sin blogg så bloggar jag åt henne , nice! Var just en sväng ut och talade 
med linn sprang igenom 'skogen' över till blåa huset och där stod vi och pratade i c.a 
vet inte hur lenge , men , får se om hon hinner uppdatera ennu idag (: 

jag & Linn , aså naw!♥ 

P&K / jenna 


RIGHT NOW

Har inte övat på historia ännu eller lagat läxorna, så får väll göra det nu då! Kort och onödigt inlägg, men bara så ni vet att jag lever eller nått sånt.
ONSDAG

Hej, skoldagen gick bra, fick ut 2 prov, 10 i båda (vadå pluggheeest). Jaja, sen när jag kom hem åt jag mat och ska väll snart laga läxorna och läsa på prov, höres! :)

Igår bakade jag muffins/cupcakes/whatever, så det får ni bild på.

FIRETESTAR

NÅ ja böri fatt mej på dehe nu ! ;)) // JONAAATAN

MORRE
50 mm 1.8 + Canon 550d|Idas katt :)

VINDRUVOR & JORDGUBBAR

Hej! Äntligen en skoldag över och ännu närmare fredag :). Efter skolan lagade jag det här på bilderna och sen satte jag på datorn och så lackar jag naglarna på samma gång. Ikväll ska jag läsa på prov, laga läxor & baka om jag hinner, ses!

Varför det blev vindruvor och jordgubbar beror på att vi inte hade nån annan frukt än vindruvor.

DIXI SOM VALP

Haha, kollade just igenom bilder på Dixi som valp, så söt! Nu är hon lite över 1 år och en månad och har förändrats ur mycket, och är fortfarande söt! (Om ni vill se hur hon ser ut nu kan ni gå in på katerogin "Foto-Djur", och bläddra lite neråt.DREAMPå bild: Bella| Fotograf: Jag|Canon 550d + 50mm 1.8

MÅNDAG

Hej, skoldagen var väll helt okej antar jag, efter skolan kom Nora hit en stund & nu ska jag laga läxorna och öva på prov, hörs!

FREDAG-LÖRDAG

På fredagen var jag ju till stan med Jenna som jag berättade, sen efter det for jag till Ida H, med några flickor och så var vi över natten där. Här kommer bara några bilder, tror nästan att jag är för lat för att laga en del 2 så att. Kvällen, natten & morgonen där på bestod av film, mat och skratt, kort sagt. (:

PYHÄ II


↑Såhär ledsen blev jag när vi skulle fara hem ): + så kommer inte bilderna i ordning..

Vill du se del 1? Klicka HÄR. Kommer även mobilbilder och beskrivning därifrån nästa vecka!

1 APRIL

Hej! Vaknade för en stund sen och ska gå i duschen & sen fixa mig. Efter det ska jag fara till fammo&faffa och vara där hela dagen tills jag har friidrottsträningar. Det beror på att mamma och pappa är påväg till New York, och mina kusiner är vid fammo och faffa och dom kan dom inte lämna ensamma. Men om jag skulle jag vara med Jenna, menmen. Jaja vi hörs! :)

Bilder på nån NewYork bok jag fotade för nån dag sen.